• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiola, nie chce Cię martwić...u nas nigdy więcej renault:tak:Jest super przewygodny, ale każdy nas ostrzegał przed francuzem, części...masarystycznie drogie.
Co do prania, nie prałam pościeli nowej, i nie wszystkie nowe ubranka prałam. Owszem pierwsze kaftaniki i śpioszki prałam, ale później już nie. Kuba nigdy nie miał żadnego uczulenia. Koleżanka przestrzegała mnie przed przesadzaniem właśnie w tych sprawach. Mojego brata ciotecznego żona od początku używała zwykłego vizira, ja aż tak odważna nie byłam.

reklama
wiolka to super,ze wsio si i autko nowe jest ;-)
scoti co za pinda,ale dobrze ze niedlugo bedziesz miala juz wolne,odsapniesz a kg sie nie martw ,urodzisz to zgubisz :tak:
justi to nawet nie chodzi o przesadzanie z tym praniem,ale dla mnie nowe rzeczy smierdza sklepem i nie wyobrazam sobie ubrac sobie czy dziecku nowa niewyprana bluzke a tym bardziej posciel :szok:
do dzisiaj piore nowe rzeczy i dla mnie to calkiem normalne ;-)
martus ja pralam od razu w tych samych proszkach co uzywalam dla nas..jaki mialam w takim pralam,teraz uzywam tylko proszkow zelowych i w takich bede prala ubrania dla dziecka,jedyne co mialam inne to plyn do plukania..dla dzieci uzywalam jakiegos delikatnego ;-)

wiolka to super za autko juz niedlugo bedzie. Stresik przed slubem juz jest?;-)

Ja tez wole wyprac nawet nowe :tak:

Madlen bardzo sie ciesze ze juz niedlugo nie bede musiala tam chodzic, gdybym miala pracowac do konca to chyba musialabym kaganiec sobie zakladac :-p tak mnie klienci denerwuja ze najchetniej bym wszystkich pogryzla:-D.... pchaja sie na mnie z siatkami, wozkami i w dupie maja ze ciazarna, nikt nie przepusci, nie pojdzie naokolo. Teraz jak ktos nawet delikatnie otrze sie o mnie udaje mocno kontuzjowana i zginam sie wpol zeby im sie glupio zrobilo ze pchaja swoje wielkie cielska na babke w ciazy:-p

Marta to zalezy od skory dziecka, ja caly czas piore malej rzeczy w proszku dla dzieci, bo jak uzyje normalnego to zaczyna sie drapac

Martus nic nie bylo,tak jak napisala scoti wszystko zalezy od skory dziecka,a kazde dziecko jest inne
musisz sama zobaczyc,co jest dobre a co zle,metoda prob i bledow,jak kazda matka..poradzisz sobie ;-)
moim akurat nic nie bylo,corka dopiero jak skonczyla roczek dostala azs,ale to akurta nie od proszkow,ona ma uczulenie na slonce :szok:
wypierz w zwyklym i zobacz co sie bedzie dzialo,jak bedzie wsio dobrze,to OK,mozna prac w zwyklym..musisz do wszystkiego dojsc sama :tak::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry