• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Madlen i w sumie chyba poleży bo urodzi się w zimie to dziecko malutkie a wiadomo te wszystkie futerka kombinezon i tak dale a im cieplej tym mniej ubrań i kołderek do wózka, gorzej było by odwrotnie chyba tak mi się wydaje:))

Agus ja moje smyki rodzilam wiosna i bylo super,a teraz na sama zime..
u nas coprawda zimy nie ma,ale czasami tak potrafi wiac i lac ,ze :szok:
jak oblukasz te wozki to daj znac,bo ja nie mam takiej mozliwosci..a wnecie to wyglada troche inaczej niz na zywo
chodzi mi gl o gondole,czy jest odpowiednio duza ..bo akurat te wozki co wrzucilas bardzo mi sie podobaja,tylko jak juz pisalam..mam wrazenie,ze ta gondola jest mala :sorry:

Ja mam właśnie tako jumper 3w1 ma skrętne koła gondola jest dość duża, wersja spacerowa jest też super także polecam

- taką mi ochotę na colę zrobiliście że dziś poszłam sobie kupic :rofl2:

Ostatnia edycja:
najgorzej jak cos za czlowiekiem chodzi i niewiadomo ,co ??
a ja zaraz przetrace moje dzieci..:wściekła/y: siedza na kanapie i jecza,ze sie nudza..ale co im proponuje to wszystko jest na nie :wściekła/y::wściekła/y:,no szlag mnie zaraz trafi :angry::angry:
tata ledwo wyszedl za drzwi a oni juz mi cisnienie podnosza..juz niech zacznie sie ta szkola,bo zwariuje znimi :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry