• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

zagladam z doskoku,malz pojechal do miasta,smyki ogladaja film o dinozaurach,to mam chwilke ;-)
co do recznikow,to ja mialam te z kapturkiem,dla mnie byly super :tak:,poznije jak smyki byly wieksze to mialam zwykle,ale na poczatek to tylko te z kapturkiem ;-)
Justi ja tez uzywalam oilatum,ale nie brudzil mi na brazowo..on jest bialy/bezbarwny..dziwna sprawa u ciebie :confused:,jedyne co to reczniki byly tluste,ale w praniu schodzilo ;-)

jak wam sie podoba ten wozek ??PRAM PUSHCHAIR SPEED + CAR SEAT + ACCESSORIES +24 COLOURS | eBay

coraz bardziej jestem do niego przekonana,tylko jeszcze nie wiem jaki kolor ?
podobne wozki mialam dla moich smykow i byly super ;-),fajne duze..dziecko mialo miejsce..chcialam inny,ale w PL jak je widzialam,to takie jakies male mi sie wydawaly..a przeciez to bedzie zima,wiec lepiej aby maluch byl w glebokim na ten czas.;-)

Aniolkowa szerokiej i bezpiecznej drogi,abyscie szczesliwie dojechali do PL i wrocili do domku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta ja juz mam kociol,jesli chodzi o wozki..a im wiecej ogladam tym gorzej wybrac
chcialam na poczatku inny,ale wydaja mi sie jakies takie male..,ze w tym gleboikim dziecko za dlugo nie pojezdzi..a pzreciez to bedzie na sama zime..,co innego rodzic wiosna..ale zima..:szok:
wczesniej rodzilam marzec i kwiecien i bylo super..szybko cieplo,sloneczko..a teraz..
chyba jednak kupimy ten wozek :tak:

Jestem na chwilkę, co do wózka, to na początku podobał mi się taki sam tylko firmy tako, ale później spodobał mi się tako jumper gt:-) Dla mnie ważne są skrętne koła, gondola duża też w nim jest i sztywna. Moja siostra korzysta z bardzo podobnego co Wam się podoba, ale jak dla mnie moją spacerówkę dużo lżej się prowadzi niż jej. I beznadziejny jest podnóżek dla dziecka.

reklama
Madlen Marta ma jumpera, ja te wózki widział w sklepie tak przelotem, muszę się wybrać i dokładnie pooglądać ten warior ma większą gondolę od jumpera ale automatycznie więcej waży a ja jednak muszę wynieść wózek na drugie piętro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry