zagladam z doskoku,malz pojechal do miasta,smyki ogladaja film o dinozaurach,to mam chwilke ;-)
co do recznikow,to ja mialam te z kapturkiem,dla mnie byly super
,poznije jak smyki byly wieksze to mialam zwykle,ale na poczatek to tylko te z kapturkiem ;-)
Justi ja tez uzywalam oilatum,ale nie brudzil mi na brazowo..on jest bialy/bezbarwny..dziwna sprawa u ciebie
,jedyne co to reczniki byly tluste,ale w praniu schodzilo ;-)
jak wam sie podoba ten wozek ??PRAM PUSHCHAIR SPEED + CAR SEAT + ACCESSORIES +24 COLOURS | eBay
coraz bardziej jestem do niego przekonana,tylko jeszcze nie wiem jaki kolor ?
podobne wozki mialam dla moich smykow i byly super ;-),fajne duze..dziecko mialo miejsce..chcialam inny,ale w PL jak je widzialam,to takie jakies male mi sie wydawaly..a przeciez to bedzie zima,wiec lepiej aby maluch byl w glebokim na ten czas.;-)
Aniolkowa szerokiej i bezpiecznej drogi,abyscie szczesliwie dojechali do PL i wrocili do domku ;-)
co do recznikow,to ja mialam te z kapturkiem,dla mnie byly super
,poznije jak smyki byly wieksze to mialam zwykle,ale na poczatek to tylko te z kapturkiem ;-)Justi ja tez uzywalam oilatum,ale nie brudzil mi na brazowo..on jest bialy/bezbarwny..dziwna sprawa u ciebie
,jedyne co to reczniki byly tluste,ale w praniu schodzilo ;-)jak wam sie podoba ten wozek ??PRAM PUSHCHAIR SPEED + CAR SEAT + ACCESSORIES +24 COLOURS | eBay
coraz bardziej jestem do niego przekonana,tylko jeszcze nie wiem jaki kolor ?
podobne wozki mialam dla moich smykow i byly super ;-),fajne duze..dziecko mialo miejsce..chcialam inny,ale w PL jak je widzialam,to takie jakies male mi sie wydawaly..a przeciez to bedzie zima,wiec lepiej aby maluch byl w glebokim na ten czas.;-)
Aniolkowa szerokiej i bezpiecznej drogi,abyscie szczesliwie dojechali do PL i wrocili do domku ;-)
Ostatnia edycja: