• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem i ja
Anaber to ja kupię też białego Jelenia i jak pisałaś nie drogi jest to super. Fajnie że imprezka się udała.
Aga plecy bolą masakrycznie a gin mówił że w pachwinie też może rwać i to bardzo i to normalne ale mnie ten ból ominął.
Wiolka to super że miałaś tanio kosmetyki ja niestety nie mam nikogo ale kupię białego Jelenia

Mój mąż chyba oszalał ja nie wiem czy to słońce go przegrzało czy co? Wczoraj mi oznajmił że nie powinnam myc podłogi i sprzątać bo kuzynka mu powiedziała że to niebezpieczne w ciąży i dziecko może się pępowiną obwinąć ha ha ha ha czyli teraz leżę i pachnę - nie no żartuje nie lubię tak... ale podłogi, odkurzanie i mycie okien wziął na siebie :szok:

Gdzieście się podziały ??? bo będą karniaki :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Witam się

Wesele super, maluszek był grzeczny, teraz jest na spaceru z rodzicami , ja pije kawę i zaraz muszę zając się syneczkiem, bo się stesknilam :-)

Milego dnia wszystkim, jak mały mi pozwoli zajrzeć do Was :-)

Buziaczki

Witam się i ja niedzielnie:))

6 mamo pewnie już na miejscu:)):-D

Marta no to są uroki ciąży w poprzednich nie miałam tego rwania w pachwinach a teraz przez to chodzić nie mogę:(((( :no::no:a jeśli chodzi o twojego m to ja już nie nadążam za nim:baffled:

Bietka fajnie że zadowolona jesteś i się wybawiłaś:)))))

Anaber pojaw się jeszcze u nas:))

Gosia co u ciebie kochana, jak się czujesz???

Dzień dobry kochane my w trakcie robienia obiadu później może sie przejedziemy na parafiade bo tam, gdzie ostatnio byl odpust jest dziś parafiada:dry: Marta-no mialam teraz też będę szukala jakiegoś tańszego proszku albo na promocjach będe kupować jelpa albo lovele:sorry2: Bietka-no to super że wesele fajne wybawilaś sie? mąż zachwycał sie śliczną swoją żonką i młodą mamusią?:-) u nas też cieplutko w końcu:tak: 6mamo-super że już na miejscu a na g zdjęcia żadnego nie widzialam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry