• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Wiolka ja jeszcze raz powtórzę to, co na grupie: wszystkiego najlepszego Kochana, niech ten dzień i każdy kolejny powala wszystkich dookoła blaskiem Waszej miłości, a wrednym niech wypala nią oczy ;))) Bądźcie szczęśliwi we 4, dzisiaj, jutro i każdego kolejnego dnia!!!!!!!!

Bietka
- baw się dobrze kochana!!!! u mnie od rana leje i jest pochmurno, zaraz jadę do rodziców na skrócony weekend, więc pogoda na podróż super. Szalej tam kochana :))))

justi - to powodzenia u teściów, ja bym chyba wypijała dwa wina dziennie, jakbym miała mieszkać ze swoimi choćby kilka dni ;)

reklama
hejka. :-)

ja tak szybko bo jedziemy do tesciow.

justi teraz zerknelam ze ma 2,5 roku no troche zawczesnie podejdz. do lekarza jesli jestes pewno ze to 6 , bo jesli tak to juz stale zeby szybko umow sie do dentysty oczywiscie jak zejda afty na lakowanie bruzd,jak jeszcze nie maja kontaktu z zebami przeciwstawnymi, bardzo czesto rodzice nie wiedza ze to stale szostki i szybko lapie je prochnica.

u nas tylko .17 stopni jak dojedziemy to sie odezwe.

Borys po tym szczepieniu dzis osowialy. dziwnie sie zachowuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLU MIŁOŚCI JESZCZE WIĘKSZEJ...RADOŚCI I NADZIEI KAŻDEGO DNIA.JAK NAJWIĘCEJ WSPÓLNYCH PIĘKNYCH CHWIL.SZCZĘŚCIA,SZCZĘŚCIA I JESZCZE RAZ SZCZĘŚCIA:-):-)
wyznanie_12.jpg

i TAK NIECH BEDZIE W wASZYM ŻYCIU:tak::-):-):-)

To na pewno 6-ki:baffled: Jedna jeszcze się przebija bo krew widać, taka połówka wyszła. Tak też zrobię, jak tylko buźka wyzdrowieje wybierzmy się do naszego dentysty. Mojego m żona brata ciotecznego:) otwiera podobno gabinet dla dzieci w Poznaniu. Szkoda że nie bliżej.

dzien dobry :)
nocke mialam okropna nie moglam oddychac pozniej dopiero zasnelam dlatego tez sobie pospalam:)
teraz wcinam sniadanko a m w pracy:)
wiolka Kochana wszystkiego najlepszego przede wszystkim duzo milosci, zrozumienie, wytrwalosci, zeby wasza wspolna droga byla jak najprostsza a zakrety zyciowe jakie sie pojawia zebyscie rozwiazywali wspolnie przy sobie trwajac do konca zycia. jeszcze raz wszystkiego najlepszego :))

Anaber kilka dni może trwać dziwne zachowanie Boryska.Współczuję bo wiem jak ja świrowałam.

Justi
współczuję 6. Ja myślałam że Kacprowi też w pewnym momencie wychodzą ale nie. I dobrze bo jak myję mu zęby to przy sięganiu szczoteczką tylnich zębów ma odruch wymiotny dlatego trudno było by czyścić 6.

Dziewczyny chcę pofarbowac swoje odrosty i siwiznę. Jakie farby polecacie? Będę robić to pierwszy raz.

Witam Was kochane moje teściowa myje okna

WIOLUŚ KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA NA PEWNO DZIŚ JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZA POD SŁOŃCEM, NIE PRZEJMUJ SIĘ NICZYM KOCHANA DZIŚ JEST TWÓJ DZIEŃ. Miłości, szczęścia, wspólnych chwil i lat razem :*

Bietka
u nas zimno tzn chłodnawo baw się dobrze
Justi miłego weekendu CI życzę
Bobo ja też mam takie noce
Anaberku może ta szczepionka na niego tak zadziałała, jutro będzie lepiej
Scoti a finansowo jak wyjdziesz z macierzyńskim ? lepiej z urzędu ? Ale powiem Ci ze chamstwo na maksa, i mogli szybciej z tą odpowiedzią Ci dać znać

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry