• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo moj syn jest z marca i jak mial 3.5 to poszedl do tego nursery,to bylo w szkole..troche zabawy i troche nauki,a rok pozniej od wrzenia pierwsza klasa..
ale jak jest w tamtej ril to nie wiem,ale moge zapytac znajoma,jak chcesz ;-)
a polskich lekarzy tam nie brakuje,psycholog jest tez..
ale jak dziecko chodzi do szkoly to jest szkolny psycholog;-)

Dopiero was doczytalam a tu juz trzeba sie klasc bo rano do pracy.

Marta
tak dostalam odpowiedz z pracy ze za malo zarabiam zeby dostac maciezynski od nich, zajelo im to 7 tygodni zeby to obliczyc..... Teraz musze zalatwiac maciezynski z urzedu ale najpierw musza mi przyslac wszystkie papiery z primarka z dublina.... chyba predzej trzecie dziecko urodze zanim wszystko zalatwie:wściekła/y:

Bobo moja od kilku miesiecy miesza jezyki smieszne wychodza jej zdania typu 'tatus wait minute' 'monkey skacze po drzewach' itd ciekawe kiedy zacznie rozrozniac ze to dwa rozne jezyki.

Dobranoc dziewczynki

wiola oby jutrzejszy dzien minal bez wiekszych stresow:tak: Nie wiem czy jutro wejde wiec Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze zycia, czekamy na relacje

Witam kochane

Ja już po prysznicu, nie ruszam się, żeby się nie spocic bo u nas 35 stopni.
Wiolka będzie miała upał na swoim ślubie i weselu.

Ide do fryzjera, bo przecież trzeba upiac włosy żeby mi się nie przykleily do karku w podróży
podobno od jutra chlodniej....

Scoti no to super fantastycznie Cię wyrolowali z tym macierzyńskim :crazy:
papiery, papiery, papiery - faktycznie Ci zejdzie nim to załatwisz... :no:

Madlen jak to od 4 roku życia do szkoły ????? :szok: Czemu w Pl od 6 lub 7 roku? :szok:

Wiolka wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

Milego dnia laseczki :-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki, my od jutra wybywamy do teściów, bo zaczynamy remont u nas. Kubolek jeszcze ma afty, nie mogę patrzeć jak się męczy:-( Ale co dziwne, dzisiaj przy oglądaniu dokładnym buźki zauważyliśmy dwie 6-ki. Anaber jest w temacie, i powiedz mi czy to możliwe???? nie jest za mały?????????/
WIOLA!!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, DUŻO NIESKOŃCZONEJ MIŁOŚCI, ZAUFANIA, I RADOŚCI!!!!
Bobo u nas też chłodniej. Mężuś nie zamknął okien w aucie i mu napadało:-)
Marta trzymaj się:) i powiedz mamuśce że masz ochotę na jakieś dobre ciasto:-):-):-)
Gosiu, u nas Kubek zaczął mówić bardzo wcześnie, zanim skończył 2 latka zaczął składać słowa, a teraz nawija jak maszynka.
Miłego dzionka!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry