Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiulku - zacznij od szamponu na 28 myć, jest bardzo delikatny i włosy są po nim super z tej serii Casting Crème Gloss L'Oréal Paris ja go używam już kilka lat i nawet jak kolor jest marny, to szybko się zmywa
broń Boże nie zaczynaj od mocnej farby, a już na pewno nie palete czy jakoś tak, bo będzie Ci ją ściągał fryzjer (wiem coś o tym)
bietka baw sie dobrze ;-)
tutaj szkola zaczyna sie szybciej ,a ja musze to zaakceptowac..tylko,ze tutaj szkola wyglada inaczej niz w Pl..nie ma takiego nacisku,cisnienia..do kazdego dziecka podchodza idywidualnie..,poziom nizszy i nie wymagaja od tych dzieciaczkow tyle co w naszych szkolach ;-),bynajmniej tak wyglada w szkolach podstawowych..jak jest dalej,to przekonam sie na drugi rok,bo cora bedzie szla wiolka wszystkiego dobrego,duzo szczescia,radosci i milosci ,nie tylko dzisiaj,ale kazdego dnia !!! :-):-)
madlen moja bratanica ma w tym roku 13 lat i dopiero za rok od wrzesnia idzie do colegu. ale nie czekaj bo ona jest rok do tylu wiec jako 13 latka powinna isc do colegu. u was widze ze to wczesniej jest?
bobo u nas szybciej,bo moja cora w tym roku skonczyla 10l.a teraz idzie do 7kl,ostatnia ,a za rok zaczyna nauke w nowej szkole,
jeszcze we wrzesniu bedziemy papiery skladac,bo jak chce isc do szkoly z egzaminem,to trzeba szybciej
az sie tego boje..dla mnie ona jest jeszcze taka mala,a tu juz musi decydowac o wyborze szkoly..o swojej przyszlosci..
ale nie mam nacisku,gdzie pojdzie ,bedzie dobrze
z jezykiem wiem ,ze sobie poradzi..gorzej z matematyka,bo ona jest umysl humanistyczny..i jak ma cos liczyc,to jest chora