reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, ja tez wierze, ze w koncu sie uda i bedzie dobrze. Po prostu jeszcze nie nadeszla odpowiednia chwila
Anaber, Gosiu, przepraszam, ze sie rozgadalam. Czasem jak mam slowotok, to nie moge sie powstrzymac:o

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane jest mi tak cholernie przykro jak was czytam :-(
tyle jest w was ciepla,milosci i tak bardzo pragniecie dziecka..a nie macie..jeszcze...
a jak sobie pomysle,ze taka pseudo matka zjdzie od psikniecia a potem katuje/zabije..to az mna telepie..
bo gdzie tu sprawiedliwosc..chyba pan Bog sie pomyslil..
dlaczego nie da dziecka kobiecie,ktora tego naprawde pragnie ??
skomplokowany jest ten swiat..

Dzoanko ja wiem że pragniesz dziecka życzę CI tego z całego serca, ale nie myśl sobie że bez niego będziesz gorszą kobietą bo to nie prawda jesteś cudownym człowiekiem i to sie nie zmieni dziecko wypełni Twoje serce zobaczysz ;-) Poza tym, jesteście zdrowi, młodzi i będzie wszystko dobrze !!!!!! :tak:

Madlen, czasem zastanawiam sie czy rzeczywiscie Ktos tam jest, no nie ma sprawiedliwosci na swiecie
Gosiu, a dlaczego sie dzieje co sie dzieje. Na niektore rzeczy, ktore sie staly nie ma argumentow. Jest tyle par bezdzietnych, dlaczego mi mialoby sie udac, a wielu innym kobietom nie. One tak samo pragna dziecka jak ja
Marta, tu nie chodzi lepsza gorsza, czasem tak po prostu jest. Ja wierze, ze nam sie uda, ale nie wiem na ile tej wiary mi starczy
Bobo, a co gotowalas? Moze da sie naprawic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry