• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo to teraz siadaj i pisz :) abyś wszystko miała i o niczym nie zapomniała :-) hehe a na te relacje z porodu jest dużo miejsca ???????? :-D

Aneczka to przepraszam źle przeczytałam u nas nie ma takiego małego placyku hmmmmmmm chyba,ze nie widzialam bo juz dawno nie byłam i żadko korzystam z restauracji a karte posiadam bo to chodzi o tą pomarańczowa IKEA Family :tak:

Bietka tez bym się wkurzyłą u mnie jedzenie to jest podstawa- chociaz sama nie gotuję świetnie ale od kogos żądam :)
tak tak pomarańczowa :)
Witam się i ja ale pogoda do du....... leje jak z cebra wrrrrrrrrrrrrr
Laski ale macie produkcję od rana
Anisiaj to teraz czekamy na wynik &&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo nie panikuj na pewno beta jest bardzo wysoka
Aneczka wstyd się przyznać ale ja nigdy nie byłam w Ikei
Dzoana bardzo nie ludzka pora do wstawania
Bietka a gdzie ty byłaś bo chyba mi umknęło
też kiedyś nie bywałam.. ale teraz mam bardzo blisko więc jak jedziemy do Poznania to wpadamy :)

reklama
porobilam zdjecia kalendarza nie robilam zdjec stron do pisania ale jest ich duzo jak dla mnie :)

IMAG0089.jpgIMAG0090.jpgIMAG0091.jpgIMAG0092.jpgIMAG0093.jpgIMAG0094.jpgIMAG0095.jpgIMAG0096.jpgIMAG0097.jpgIMAG0098.jpg

Bietka, włosy mi dęba stają na myśl o podaniu surowego mięsa. Przecież skoro było surowego to jak temperatura mogła wybić bakterie patogenne (Salmonella na przykład)? Za takie rzeczy można pozwać restaurację. I jeszcze w hotelu z 3***:szok:

bobo naprawdę super.... :-)
no właśnie dzoana dla mnie to skandal !!!! kolacji na ciepło bałam się jeść ale był grill i poprosiłam dobrze upieczoną karkówkę ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem przyjęli małą!!!:-)anisiaj-wiesz jak to jest oni sie kieruja dobrem ogółu a że jest jedynym dzieckiem na wózku to co sie bedą przejmować Zimno u nas jak cholera ja śniadanko zjadłam zaraz wskakuje pod kocyk:-) Bietka-szkoda że wypad sie nie idał niestety nieraz tak jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry