• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo i dobrze jak Ci tak kazal to sie go sluchaj, ja biore bo mi drętwieją ręce i łapią mnie skurcze w łydki w nocy jak śpie ale ja tez dioiero zaczelam łykać jakieś 3 tyg. temu. I tez jest zalecany jak sa silne bóle brzucha czy jak brzuch twardnieje. Ja do 4m-ca bralam tylko folik.

reklama
anaber-tlenek magnezu 621,9mg jony magnezu 375mg pisze że 100% dziennego spożycia Bobo-ja biore ze względu na te zrosty po cesarce żeby mnie mniej bolało i skurcze też mnie nieraz meczą

Ostatnia edycja:
bobo - super ten kalendarz! jak się dowiem, że z Franzosiem ok, to też sobie kupię

wiolka - no to super wieści, gratulacje!

Marta poszła po jakieś wyniki? jestem chyba do tyłu

a gdzie madlen się podziewa?

gosiulku - dziękuję za troskę! czuję się tak sobie, ale dużo leżę. no i jest mi jakoś tak dziwnie mokro :zawstydzona/y: chociaż pamiętam jak Marta pisała, że też tak ma, aż nosi wkładki. Nie wiem, już nie gdybam. Tyle kobiet nie mierzy bety, nie robi wcześnie usg i spokojnie sobie żyją, a my tak świrujemy ;)

No Wiolka mi się wydaję ,ze własnie tez 1 kaps. tak jak gosiulek mów :tak: bo na moje to jest 375mg magnezu ale moge sie mylić. ja biore http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/olimp-chelamag-b6-mama-30-kapsulek-12926.html i łykam rano i wieczorem i w sumie teraz teżnie wiem czy dobrze robie. Bo u mnie jest więcej tej vit.b6 aż 2,6mg w jedej kapsułce nie wiem czy nie za dużo tego.

gosiulek dzięki jakoś musze przetrwac :-)

Anisiaj madlen ma wstręt do kompa musi odpocząc tak wczoraj pisała :) czekamy na nią :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale naskrobałyście ja później poczytam co tam u Was
Odebrałam wynik jeden na tarczyce bo na hiv mi zgubili :wściekła/y: jestem wściekła masakra i jeszcze list z sądu że mam przyjechać popoprawiać bo baba w okienku z łaski swojej nie mogła mi powiedzieć co mam poprawić - mam ochotę komuś natrzaskac tłuczkem

Coś Wam powiem - byłam kiedyś na szkoleniu o zaburzeniach lękowych u dzieci, no i tam brzmiała taka myśl - lękowe matki mają często lękowe dzieci (na zasadzie "zarażania lękiem"). No więc ciągle dzwoni mi to w głowie i co zacznę się czymś przejmować, np. wynikami, to ta myśl wraca. I potem się stresuję, żeby się nie stresować, żeby dziecko nie było lękowe :D

Anaber - ok, rozumiem, że do musi odpocząć :)

Marta - no coś Ty??!! i co zrobią Ci jeszcze raz? kiedy ten sąd - wszystko jedno kiedy pojedziesz?

Ostatnia edycja:
Anisiaj -ja mam tak ze najchetniej bym wogóle unikała ginekologa i badan zeby mi cos złego nie powiedział zeby sie nie martwic niestety tak sie nie da a napewno byłabym zdrowsza gdybym tak czesto do lekarza nie chodziła

reklama
gosiulek a teraz ?? poprawiłam bo kawałek mi wcieło :zawstydzona/y:

anisiaj choroba zawodowa to sie chyba tak nazywa :-) ja tez to mam, Igorowi codzień przeglądam zęby czy nie ma próchnicy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry