• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiolka - ja też bym nie chodziła, w sumie to podoba mi się ten system z Wielkiej Brytanii - idziesz ok 12 tyg i już wiesz - albo wóz, albo przewóz. A tak jak my z tą betą, to jest wariactwo. Same lekarki medycyny tutaj ;P
Dlatego moim zdaniem internet dla kobiet w ciąży jest niewskazany;-) No chyba, że takie nasz forum:-p
Marta, mi kiedyś zgubili wyniki cytologii, no i do tej pory zastanawiam się kto zna moje wszystkie dane (pesel, adres) i wynik cytologii:wściekła/y: A Tobie zgubili wyniki badań w kieunku obecności HIV. Chamstwo po prostu:wściekła/y:
Anisiaj, jak tak opowiadasz to tak jakbym o sobie czytała. Tak sobie robię u ginki:-D
Anaber, wątpię, żebyś zdążyła zaszkodzić fasolce. A nawet nie wiesz czy przekroczyłaś dawkę niebezpieczną. Tak więc nie martw się na zapas. Popatrz kilka postów wczesniej "lękliwa matka to lękliwe dziecko":-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzoana - no widzisz! tyłki musimy sobie skopać za tą medycynę w naszym wykonaniu!:)

anaber - spokojnie, myślę, że nic się nie stało. za krótko brałaś

Marta - współczuję stresu z tym wynikiem:(

Bobo - ja mam wizytę w niedzielę, ale korci mnie, żeby przełożyć na sobotę (chociaż z drugiej strony w niedziele będzie mniej ludzi, więc pewnie gin będzie miał dla nas więcej czasu). I chyba Wiolka miała mieć 19?

Marta-jagbys miała płacic skoro jakis oszołom je zgubił z własnej winy nie twojej:wściekła/y: Anisiaj-ja sie staram nie myslec o tym wiem ze musi byc ok ale zawsze jakis strach jest zawsze przed wizyta sie stresuje a jak do gina wchodze to cały stres ze mnie uchodzi robimy wszystko zeby było dobrze wiec musi byc:-)znam taka dziewczyne która niedawno urodziła drugie dziecko ma 17 lat i paliła 2 paczki fajek dziennie i dziecko zdrowe wierzcie mi ze miałam ochote jej poprostu wpier....lić:angry: Anisiaj-ja mam 19 wizyte na 9.30 Anaber-mi lekarz kazał zażywać magnez z witaminą B6 wiec mysle ze nie zaszkodziłas

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z suwaczkiem to juz ładu dojsc nie moge z usg mi wyszło dziecko o 2 dni starsze niz suwaczek pokazuje z ostatniej misiaczki mi wychodzi ze mam 8 tydz a jutro albo pojutrze zaczne 9 badz madry i nie zwariuj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry