• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoana wyniki powinny byc za jakies pol godz najwczesniej....boje sie patrzec....
To zrób zdjęcie i wyślij na forum, to my zobaczymy:-p
Anisiaj ide jeszcze raz na to badanie kur... zgubili je masakra ale babka mi powiedziała ze nie płace za to już
Łaski nie robią patafiany.
jak tak mozna zgubic wynik? masakra....szkoda slow.... kiedy idziesz znow?
kto ma wizyte w tym tyg?
Ja mam dzisiaj kontrol o 17.20 i zobaczymy co powie na moje wyniki:-)
Ale mnie spanie wzięło, niech juz będzie 14 to chociaż w autobusie pracowniczym się skimnę

reklama
gosiulek poszłam do apteki takiej mojej zaprzyjaźnionej gdzie znam te babeczki i poprosilam o magnez i dały mi ten. a wczesniej dzwoniłam do lekarza oczywiści sie pytalam sie czy moge bo ma te skurcze i drętwienie ale nie zapytalam ile. i na poczatku bralam po 1 kaps. ale po kilku dniach jak skurcze nadal mnie łapały zaczełam łykac dwie rano i wieczorem. takze w sumie moze z 8-9 dni brałam po 2 kaps. teraz bede sie widziec z ginem w środe to zapytam i pokaże to opakowanie:tak: dodam,ze teraz skurcze mnie nie łapią , brzuch nie twardnieje, ale ręce drętwieją masakrycznie szczegolnie w nocy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś Wam powiem - byłam kiedyś na szkoleniu o zaburzeniach lękowych u dzieci, no i tam brzmiała taka myśl - lękowe matki mają często lękowe dzieci (na zasadzie "zarażania lękiem"). No więc ciągle dzwoni mi to w głowie i co zacznę się czymś przejmować, np. wynikami, to ta myśl wraca. I potem się stresuję, żeby się nie stresować, żeby dziecko nie było lękowe :D

Anaber - ok, rozumiem, że do musi odpocząć :)

Marta - no coś Ty??!! i co zrobią Ci jeszcze raz? kiedy ten sąd - wszystko jedno kiedy pojedziesz?

to samo powiedziała mi połozna środowiskowa ..
jak rodzice są spokojni to i dziecko będzie spokojne... jak rodzice są radośni będą mieli radosne dziecko ..
i faktycznie :) Amela to taka mega śmieszka hihih a jak sie ją łaskocze lub rozśmiesza to ma chichawkę jak stary dziad takie "niach niach niach " :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry