• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dobra ja zmykam bo kurde zaraz dzwonek do drzwi bedzie bo juz dzwoniła ze jest w drodze, bede lukać z telefonu bo przy niej lapka nie bede włanczać bo zaraz gadac bedzie ze mamusia odwiedziął a ja w necie siedze :-(bede tęsknic wpadnę popołudniu. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
anisiaj to masz tak pokickane jak ja:( a @ ostatnia kiedy mialas? ja mialam 25.02
dzoanka dzieki kochana :) jeszcze dam jakos rade to sprawdzic sraczki jeszcze nie ma hihi :) dzieki za troske
zaraz bedzieeeeeeeeeeeeeee

bobo - ja 11.02, ale np od sierpnia do stycznia nie miałam wcale...

anaber - powodzenia z teściową, moja na szczęście daleko ;)

mdli mnie dzisiaj niemiłosiernie brrrr - to tak egoistycznie ;P

Dziendobry

Ja po sniadanku, siedze zabarykadowana w domu, bo przylaza do nas ostatnio 2 dziewczynki szkotki 9 i 12 lat 'pobawic sie' z mala, ale po jednym razie jak byly u nas w ogrodzie 2 godziny mam ich serdecznie dosc natretne, wymalowane nie mam ochoty ich tu zapraszac bo jeszcze cos ukradna, od 3 dni przychodza codziennie bo maja jeszcze wolne w szkole poki co M zawsze mowi ze Mayi nie ma w domu, a ja dzisiaj im poprostu nie otworze.

bobo &&&&&&&&&&&&&
anaber milego dnia z tesciowa:-p moja dzisiaj zalamana pisala na skypie ze caly weekend nie odpisywalismy, nie dzwonilismy i sie martwila co z nami...... zrobila wywiad jak sie czuje, czy mya zdrowa, czy tvn juz dziala i jak M dzisiaj pracuje i sie uspokoila:-p

ehh a ja dzis do pracy ale sie rozleniwilam :) a potem do domu pakowac reszte rzeczy wiec nie bede miec raczej laptopa przy sobie wiec nie bede zagladac :( zajrze moze jutro wieczorem albo w srode rano do was , trzymajcie sie kochane :)

Bobo no chyba ok ja sie na tym nie znam tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000 wychodzi 5-6 tydz. dobrze myślę ?? a ni ema podanych norm na tym wyniku ??

Joweg witamy :)

Kurde dzowni,ze zaraz bedzie a jeszcze jej nie ma czlowieka straszy :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem posprzątałam całe mieszkanie, ale zaraz po dzieci do szkoły
Joweg miłego dnia
Anaber to powodzenia z teściową, ja mam problem z głowy bo nie utrzymuję z nią kontaktów
Bobo nie znam sie na tym ale to chyba dobry przyrost
Anisiaj ty jesteś psychologiem dziecięcym prawda??
Wiola super że Nastkę przyjęli do przedszkola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry