scotland18
Fanka BB :)
Marta i dobrze kompletuj sobie pomalu wyprawke, wszystko kiedys trzeba kupic, a nie wiesz jak potem bedziesz sie czula no i pochwal sie nam zdobyczami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak sobie wszystko rozlozysz w czasie i bedziesz kupowac po pare rzeczy na miesiac bedzie ci latwiej finansowo. No właśnie to miałam na myśli. Rzeczywiście nieciekawych masz sąsiadów.Dzoana zapominalscy w sensie ze boje sie ze cos ukradna? jezeli tak to ogolnie normalni szkoci nic nie ukradna, ale jak sie tutaj wprowadzilismy to okazalo sie ze wiekszosc mieszkan w okolicy ludzie dostali z urzedu i wiem ze nie wszyscy ale spora czesc to juz prawie patologia, dzieciaki chodza podpalaja kosze, rzucaja sniezkami w okna, stoja na srodku ulicy jak chcesz przejechac autem i sie nie rusza, nie wiem czy te dziewczynki tez takie sa, ale wole nie ryzykowac sasiad tez radzil zeby ich nie spraszac bo jak im cos nie podpasuje to powiedza ze ich tutaj molestuja, ale to taki margines normalnie zaden szkot by nic nie ukradl co innego rodacy;-)
Kolor żółty dla chłopca i dla dziewczynki jak najbardziej:-)