• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo, no widzisz, a tak się denerwowałaś, a tu poszybowała beta, że hoho
Joweg, po tygodniowym lenistwie zawsze ciężko się zebrać do pracy. Współczuje
Anaber, z teściową to nie ma żartów:-D Na szczęście nasza rzadko nas odwiedza, więc nie zdążyła mi zajść za skórę, a nawet ją lubię, bo taka do rany przyłóż.
Anisiaj, to super masz miejsce w pracy i dużo życzliwych osób wokół siebie:tak:Nie wiedziałam, że ze Szkotów tacy "zapominalscy"

reklama
dzoana - to jest jedno miejsce pracy, o 14 dzwonie do drugiego wiec pewnie bedzie mniej miło ;)

czemu szkoci zapominalscy? czegoś nie czaję :)

ups. sorki za dwa posty pod rząd ;)

Anisiaj chciałabym cie o coś zapytać jeśli mogę?
Mój syn ma zdiagnozowane hiperkinetyczne zaburzenia zachowania bierze leki i powiedz proszę czy to jest ADHD bo psycholog mówi ze to nie to ze to zaburzenia na tle rodzinnym i to by sie nawet zgadzało bo mieliśmy ciężką sytuację rodzinną ale już się wyprowadziliśmy od teściów i nie utrzymujemy z nimi kontaktów a tam zawsze było tak że my jedno a teście na przekór i nie da się wychować dziecka jak mu babcia mówi nie słuchaj mamy bo mama jest głupia. Teraz już jest dobrze bardzo się uspokoił ale największy problem mamy z nim taki ze zaraz skończy pierwszą klasę a nie potrafi czytać, my z nim bardzo dożo czasu spędzamy na czytaniu a on dalej duka i dostaje histerie jak ma cokolwiek przeczytać masz jakąś radę na to??????????

Ja po sniadanku, siedze zabarykadowana w domu, bo przylaza do nas ostatnio 2 dziewczynki szkotki 9 i 12 lat 'pobawic sie' z mala, ale po jednym razie jak byly u nas w ogrodzie 2 godziny mam ich serdecznie dosc natretne, wymalowane nie mam ochoty ich tu zapraszac bo jeszcze cos ukradna, od 3 dni przychodza codziennie bo maja jeszcze wolne w szkole poki co M zawsze mowi ze Mayi nie ma w domu, a ja dzisiaj im poprostu nie otworze
Przepraszam Anisiaj, pomyliłam się, chodziło mi o post Scoti:-D

Jestem widzę produkcja pełną parą :-D pobrali mi krew ponowie- masakra taka kolejka że szok , powinnam wejść poza kolejką ale dobra, ważne że nie płaciłam ponownie... zjem coś i poczytam co tam napisałyście.
Ps byłam w pepcko kupiłam dzidzi ręczniczek z kapturkiem i kocyk bo było w promocji - w kolorze żółtym

reklama
Dzoana zapominalscy w sensie ze boje sie ze cos ukradna? jezeli tak to ogolnie normalni szkoci nic nie ukradna, ale jak sie tutaj wprowadzilismy to okazalo sie ze wiekszosc mieszkan w okolicy ludzie dostali z urzedu i wiem ze nie wszyscy ale spora czesc to juz prawie patologia, dzieciaki chodza podpalaja kosze, rzucaja sniezkami w okna, stoja na srodku ulicy jak chcesz przejechac autem i sie nie rusza, nie wiem czy te dziewczynki tez takie sa, ale wole nie ryzykowac sasiad tez radzil zeby ich nie spraszac bo jak im cos nie podpasuje to powiedza ze ich tutaj molestuja, ale to taki margines normalnie zaden szkot by nic nie ukradl co innego rodacy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry