• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczęta wpadnę w okolicy obiadu :)

wiola super wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

muszę rozpakowac torby, poprać rzeczy i wziąć się za prasowanie. wczoraj odpoczywałam po powrocie.:-)

Fotki widziaam ale nie widze dokładnie napisów :) bo sa lekko rozmazane chyba,że ja mam mgłę jeszcze na oczach :-) napisz mi które to zdjęcie.

Ja siedze i wcinam drożdżówke z makiem zaraz musze folik i magnez łyknąć powiedzcie mi wczdeśniej kupowałam magneB6 i zażywałam go 3x2 dzdiennie teraz sobie kupiłam Blumag bo lepiej go sie łyka i kazała mi zazywać tylko raz dziennie lekarza spytam ale dopiero w czwartek co wy myślicie wystarczy raz dziennie?

No właśnie dostałam info ,ze teściową mam od 12 na głowie :eek: super myślałam,ze posiedze pod kocem i nic nie bede musiała robić a tu trza wstać ogarnąć i do sklepu jechać :crazy: mam nadzieję,ze spodnie mi przywiezie które miała mi zwęzić :happy:

wiolka a ile ten blumag ma magnezu w mg w jedej tabl. ?? Bo MagneB6 ma 48g x6 tabl. jak bralaś w ciągu dnia to jest 288mg na dobe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-współczuje ci niedość że taka pogoda to jeszcze teściowa na głowie:eek:ja na szczęście moge sie pod kocykiem obijać później sie za jakąś robote wezme a narazie dom woietrze więc sie grzeje pod kocem:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry