• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aneczkaa to w ikeii daja darmowa kawe? gdzie ? pierwsze slysze hihi
ja uwwielbiam jezdzic do ikeii ale zawsze sie w niej gubie hihi i za kazdym razem jemy hot-dogi za 1zl hihi
można nieodpłatnie i bez jakichkolwiek zobowiązań założyć kartę ikea Familly i m.in masz:
- darmową kawę /herbatę z wielką dolewką od pn - pt
- taniej niektóre produkty
- taniej restaurację - niektóre dania
- pocztą dostajesz kwartalnik
- dostajesz info o zniżkowych dniach

no i kiedyś kupiłam namiot i dzięki karcie ikea miała do mnie namiar by poinformować mnie że jest niebezpieczny dla dzieci i mogę go zwrócić bez paragonu i otrzymałam zwrot całej kwoty....

reklama
Witam i ja :-)
No ja tez juz nie spie obudzil mnie bol prawego jajnika ale taki masakrycznie mocny,ze szok :mad:teraz juz jest troszke lepiej jak zrobilam siusiu ale caly czas go czyje.i juz nie moge zasnac.
A mnie obudził mąż :) i ból w miejscu cc ... mam zrosty i na taka pogodę beznadziejną strasznie mnie ciągnie .... :crazy:
Kurcze, współczuję boleści:-( Mam nadzieję, że wkrótce chociaż trochę zelżeją. Ale pogoda u mnie też masakryczna, a do tego zimno i mrzy.

Dzień dobry jestem i ja mała do przedszkola pojechała choc czuje że jutro w domu zostanie bo ja kaszel męczy mamy dziś wyniki przyjęć do przedszkola mam nadzieje że sie dostałyśmy mam dziś szewski poniedziałek wstać mi sie nie chciało i biegunka mnie rano przegoniła:eek:zaraz musze iść na zakupy i do tego przedszkola trzymajcie kciuki widze że u większości samopoczucie takie jak u mnie

&&&&&&&&&
witam sie i ja :)
noc nie przespana jejuuuuuuuuu masakra krecilam sie z boku na bok i nie moglam spac szok :( ja podziekowala za takie cos hihi o 7 pobudka i leki i jazda na krew i teraz czas oczekiwania na wynik bety i stresssssssss :(
anisiaj a jak Twoja beta? wiesz cos?
Bobo, czekam na wyniki, chociaż myślę, że będzię wyyyyyysooooookaaaaaa.

A ja działam w pracy z tajniaka. Dzisiaj nie wytrzymałam i sprawdziłam tempkę, 37,1. Bywały wyższe w poprzednich cyklach, nie wiem czy dupek mi czasem jej nie wyregulował i nie ma skoków jak zazwyczaj.
Bietka, strasznie boję się tej soboty i że jutro zacznę standardowo plamić:wściekła/y: Co do lekarzy i położnych to super, że dobrze trafiłaś, niestety jest to jeszcze wyjątek a nie reguła (przynajmniej tyle co usłyszałam z opowieści znajomych i rodziny).
Anisiaj, nie mogli Ci tego wcześniej napisać? Mam nadzieję, że chociaż teraz szybko przyślą wyniki. A jak się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anisiaj ale porobili z ta beta masakra :( no ale dzis juz bedziesz miala wiec bedziesz wiedziec co i jak :)
aneczka nie mam tej karty dlatego wlasnie nie wiedzialam o tych dogodnosciach hihi

bietka - a jak wyjazd w ogóle? pies tęsknił?:)

dzoana - trzymam kciuki, żeby ta tempka już tak została i dała krechy :)

Marta - u mnie też, normalnie jesień :(

zamawiam sobie wlasnie piżamę na stronie atlantica i buszuję po wyprzedażach staników ;)

dla mnie ta darmowa kawa to zbawienie .... moje dziecko ma za dużo energii i czasem to jedyny czas gdy mogę spokojnie wypić ciepłą kawusie.... a Amelę mam w zasięgu wzroku na placyku :)

anisiaj psinka byłam z moim tatą - więc miała frajdę i zabawę, mój tata kocha psy a moja sunia kocha jego :-)
wyjazd nie szczególny - zimno, deszcz... spaliśmy w 3 gwiazdkowym hotelu ale dziewczyny ja bym ani jednej gwiazdki temu nie dała :( a jak mi dali surowego devolay'a na obiad to myślałam że będę krzyczeć !!!! ale już jestem w domku :-) i będę odsypiać :) pogoda paskudna - wrrrrr....

reklama
przyszedl mi w koncu ten pamietnik ciazy :) taka mala ksiazeczka fajnie jest opisne jakie badanie zrobic kiedy test sie robilo kiedy pierwszy kopniak duuuzo miejsca na opisywanie i na koncu relacje z porodu :) zadowolona jestem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry