• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber - dlatego my jak nam walnie coś na głowę i pojedziemy w niedzielę, to ledwo wejdziemy i już wracamy ;) ale przeraża mnie to, jak widzę ile dzieci spędza czas z rodzicami na zakupach...

reklama
Anisiaj-najwaqżniejsze że psychicznie już lepiej wiem że ból nieznanego pochodzenia stresuje ja od 8 dzwonie do anikina do krakowa bo mała ma tam w czwartek wycieczke z przedszkola zapłaciłam ale chce wiedzieć czy mają podjazdy dla wózków i czy ona bedzie mogła skorzystac z tej wycieczki a nie tylko patrzec jak inni sie bawia bo takto ja wypłace pieniądze od nich i sami z nią pojedziemy ale tam chyba od 9 pracują bo nikt nie odbiera

Anisiaj No tak zapomnialam,ze wczoraj niedziela i wszyscy weekend w Ikei spedzaja jak nie na sklepie to w restauracji. Ja tez mam Ikee pod nosem i mnie tez to wkurza bo chce cos kupic na szybko a tam kurde tlumy. No ale to w kazdym hipermarkecie w weekend sie dzieje :-) a z ta beta wyjasnilas, kurcze mam nadzieje ze sie nie zapodziala gdzies probka lub wynik.
Wiolka &&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Bobo wyluzuj bo naklepie na tylek !
też mam blisko ikeę i nie jeżdżę w weekend bo:
1. jest drożej niż w tygodniu (serio )
2. są tłumy ludzi
3. nie mam wtedy darmowej kawy a plac zabaw wygląda jak pole bitwy i trochę boję się że Amela jest za mała hihi

ale zimą w tygodniu jeździłam na kawę i żeby mała się pobawiła z dziećmi :)

aneczkaa to w ikeii daja darmowa kawe? gdzie ? pierwsze slysze hihi
ja uwwielbiam jezdzic do ikeii ale zawsze sie w niej gubie hihi i za kazdym razem jemy hot-dogi za 1zl hihi

Bobo trzymam za betę
WIolka trzymam za przedszkole, a co do podjazdów dla wózków to oni powinni zadbać już o to
ANisiaj dobrze że już lepiej jeszcze tylko do soboty - szybko zleci

Macie jakiś pomysł na śniadanko ? Ja chyba zupe mleczną zrobie i później po wyniki i na pocztę bo awizo mam chyba z sądu- juz się boję

hej dziewczyny , ja już wróciłam.
Wczoraj wieczorem trochę Was czytałam... teraz znów nadrabiam,,, ehhh ... :-)

bobo, anisiaj trzymam kciuki za betę &&&&&&
wiolka, mnie się wydaję, że mają podjazd... ale musisz zadzwonić ...

dziewczyny ja leżałam w szpitalu po laparoskopii z powodu ciąży pozamacicznej.. i może to głupio zabrzmi, ale wspominam ten pobyt miło. Bez znajomości, bez "koperty". Owszem były studentki, ale dość dyskretnie pytały o historię choroby. Ja leżałam 2 tyg na patologii ciąży, ale przechadzałam się na sale, gdzie leżały dziewczyny po cc i po naturalnych porodach. Każda jedna mówiła, że naturalny jest najlepszy :)
Mnie po operacji na obchodzie też zaglądali w krocze, mimo, że miałam cięty brzuszek :) ale naprawdę nie było tak strasznie :) Miałam super położne i pielęgniarki i fajnych lekarzy ...
Uważam, że maluszek zdrowy i śliczny jest w stanie wynagrodzić nam wszystkie niedogodności szpitalne :):-)

dzoana
to dobrze, że masz ten tydzień taki zajęty - szybko zleci :) za 6 dni testowanko :) :-)

dziewczyny ja nie znoszę Ikei i innych wielkopowierzchniowych sklepów. Chodzę czasem, bo muszę, ale ogólnie to mnie przeraża i zawsze bolą mnie oczy od tych świateł.

Ostatnia edycja:
reklama
aneczka - serio jest drożej?

słuchajcie, odpisali mi z lab -

Witam,
czas oczekiwania na wynik badania B-HCG to jeden dzień roboczy (w weekendy badanie to nie jest wykonywane). Wynik będzie dostępny do końca dzisiejszego dnia.

szkoda, że nikt mi tego nie powiedział, a babka w punkcie pobrań twierdziła, że wynik będzie tego samego dnia! i po co było tyle stresu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry