• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, od nauki sa szpitale klinicznei wtedy kobieta zdaje sobie sprawę, że może się spodziewać osób uczących się. Ale sa kobiety, dla których sam poród jest trudnym przeżyciem (np. ja) i które nie życzą sobie osób postronnych (innych niż jest to niezbędne). A poza tym jeśli już są studenci to powinna być to niewielka grupa, a nie kilkanaście osób wgapiające się w waginę kobiety. Dla mnie to po prostu niedopuszczalnie. Zresztą uważam, że w Polsce rodzenie po ludzku to jest mit, niestety:-(
Anaber pewnie masz racje, słodkich snów dziewczyny. Ja też już spadam, bo jutro o 4 trzeba wstać

Dzoana dokladnie mit niestety, u nas nie rodzi sie po ludzku, no chyba ,zę w prywatnym szpitalu poród 6 tys. i masz wszystko.
Aga przepis na rogaliki jest już na grupie :tak:

Marta Dzoana dobranoc
Anaber widziałam dziękuję
Scoti jestem bo produkcję macie taką że szok
Jeśli chodzi o poród to ja niestety wspominam dużo gorzej niż pierwszy. pierwszy trwał od pierwszego skurczu do urodzenia 10 godzin w czy sam poród 10 minut a drugi 14 godzin w czym sam poród 40 i do tego w między czasie mówili że jak do 10 minut się nie urodzi to na cesarkę dlatego teraz pragnę by maleństwo miało 3 kilo

Dzień doberek, nie wątpiłam w to, że dzisiaj będę pierwwsza. Co za nieludzka godzina do wstawania:wściekła/y:
Będę przez cały tydzień tak z doskoku, bo w pracy za bardzo nie moge wchodzić na forum, bo pelno ludzi sie kręci, a dzisiaj i jutro popołudniu będę w rozjazdach, ale postaram sie skrobnąć co i jak.
Miłego dzionka:-)

Witam i ja :-)
No ja tez juz nie spie obudzil mnie bol prawego jajnika ale taki masakrycznie mocny,ze szok :mad:teraz juz jest troszke lepiej jak zrobilam siusiu ale caly czas go czyje.i juz nie moge zasnac.
Dzoana milej pracy i konicznie cos skrobnij.

Milego dnia :-) paa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry