• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzona ja się panicznie boję nie wiem jak to zniosę ale nie potrzebnie oglądałam porody na reality zone co sobotę o 8 rano - już nie oglądam... a jak siostre pytałam jak tam po porodzie to mówiła tak jakbyś wysrała pustaka to mnie jeszcze bardziej przeraziło :szok:
Horror ogląda intruders ale ja nie oglądam bo się boję.

reklama
Dlatego ja chyba pójdę na woskowanie przed porodem. Co do studentów to nie są tylko w szpitalach klinicznych?

Znajoma rodziła 4 godziny, pierworódka, a do tego mała i chuda.
Ale przerażacie mnie dziewczyny:szok:
studenci są wszędzie i nawet jeśli powiesz że sobie ich nie życzysz to nagle trafiasz na fotel z rozłożonymi nogami a wokół 30 studentów a najprzystojniejszy o zabójczo niebieskich oczach stoi naprzeciw i tymi sexy oczami patrzy na Twoją waginę ... ot jedno z mych wspomnień szpitalnych hehe

Scoti ja 16 godz. od pierwszych skurczu. tez sie boję ale co zrobić ja sie bede drzeć jak cos mi nie narękę bedzie, chyba,ze miły personel sie trafi no to tez będe miła.
Dzoana no w tym szpitalu to nie było normą niestety podchodzili do tego tak,że jesli urodzilaś to szycie to pestka. A to tak nie jest . Mnie kuzynka która rodziła miesiąc wczesniej uprzedziła o tym więc już z takim nastawieniem szłam,że bedę tego żądac. Może w innych szpitalach jest inaczej. a moze nie bedziesz musiala byc szyta bo wszystko pieknie pójdzie jak po masle.
Ja powiem tylko tyle ,ze szkoła rodzenia nie dąla mi nic, nauczyłam sie tylko oddychac a jesli chodzi o masaze ktorych uczył sie mój M jak ze mną chodzil czy pozycje to nawet nic nie pomogły.Wszystko mnie drażniło.

Witam i ja
Cały dzień przespałam, teraz was nadrobiłam i uciekam do mężusia bo rano znowu wyjeżdża
Dzoana busiki super
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą betę i dobranoc
Anaber rogaliki super może wrzucisz nam tam przepis
Anisiaj na pewno wszystko się jutro wyjaśni z tą betą
Aneczka super bransoletka
Madlen fajnie że jesteś
Marta jeśli chodzi o poród to po prostu trzeba przetrwać tak jak pisze Anaber jak już dziecko się urodzi to się zapomina, ja urodziłam dwa razy siłami natury i to duże dzieci bo pierwsze 4100 a drugie 4450 i też mówiłam nigdy więcej i proszę teraz to proszę boga o zdrowe dzieciątko i bardzo bym chciała żeby miało tylko 3 kilo

Ostatnia edycja:
studenci są wszędzie i nawet jeśli powiesz że sobie ich nie życzysz to nagle trafiasz na fotel z rozłożonymi nogami a wokół 30 studentów a najprzystojniejszy o zabójczo niebieskich oczach stoi naprzeciw i tymi sexy oczami patrzy na Twoją waginę ... ot jedno z mych wspomnień szpitalnych hehe
Wygonię wszystkich, nawet z wielkimi niebieskimi oczami!!!
Anaber, kobiety mają przes....ne, PMS, bóle menstruacyjne i jeszcze poród. A to wszystko przez te głupie jabłko, którym poczęstowała faceta:wściekła/y:
Aga, to słodkich snów w takim razie

Aneczka ja jestem zdania że studenci ... no muszą się gdzieś przecież uczyc sama teoria nie wystarczy...
Aga dokładnie ale mi lekarz powiedział ze na 80% będę miała cesarkę bo mam bardzo wąskie biodra i mogą się nie rozszerzyć

Jak na razie to mam problem z zaparciami masakra wiem że nie powinno się przec ale inaczej się nie da... tak się zawsze namęczę

Ostatnia edycja:
zapomnialam sie przywitac Madlen dobrze ze wpadlas oby wstret do komputera szybko przeszedl zebysmy sie tu nie zamartwialy:-)
Aga jak jeszcze jestes to powiedz czy przy drugim porodzie bylo latwiej, krocej moze mniej bolesnie...???

i dlatego są szpitale uniwersyteckie ... a pobyt w szpitalu był dla mnie koszmarem .. byłam tam 2 tyg i wyniosłam stamtąd depresję poporodową .. to było straszne.... nikomu nie życzę takich wrażeń.

reklama
Dzoana ja sikam jak czytam :-) gwarantuje Ci ,ze bedzie Ci to obojętne, w trakcie porodu bedziesz miec to gdzieś a po porodzie bedzie cie trzymala tylko myśl ze już nie długo do domku wyjdę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry