• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

No to i ja się melduję już spać nie mogę i tak ale z WAS ranne ptaszki
Dzona nie zazdroszczę Ci wstawania o takiej porze - miłej pracy
Anaber mnie czasami też jajnik kłuje
Aneczka a bierzesz coś jak Cie tak boli ?

Ostatnia edycja:
reklama
No to i ja się melduję już spać nie mogę i tak ale z WAS ranne ptaszki
Dzona nie zazdroszczę Ci wstawania o takiej porze - miłej pracy
Anaber mnie czasami też jajnik kłuje
Aneczka a bierzesz coś jak Cie tak boli ?
na początku brałam mnóstwo ... bo mdlałam z bólu .. teraz ból jest albo słabszy albo ja się przyzwyczaiłam .. hehe

czasem biorę ale staram się nie za często...

kurka dziś przyjdzie niciarka i 2 chusteczniki na pilne zamówienie .. szukam właśnie inspiracji bo zostawiono mi wolną rękę ...
wymyśliłam żeby w wieku niciarki wkleic życzenia , lub znaczenie imienia bo ona ma być specjalnie na imieniny dla pewnej Pani :)
mam sporo różnych materiałów więc wstążkę wkleję i będzie wyglądało bardzo efektownie.... hihih nie mogę sie doczekać :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry jestem i ja mała do przedszkola pojechała choc czuje że jutro w domu zostanie bo ja kaszel męczy mamy dziś wyniki przyjęć do przedszkola mam nadzieje że sie dostałyśmy mam dziś szewski poniedziałek wstać mi sie nie chciało i biegunka mnie rano przegoniła:eek:zaraz musze iść na zakupy i do tego przedszkola trzymajcie kciuki widze że u większości samopoczucie takie jak u mnie

anaber - czuję się zmiennie - raz mnie boli brzuch, ale wysoko jakby kolka, raz nie boli nic, potem dopada bol brzucha, taki, ze muszę gnać na kibelek i tak ciągle nie wiem co jest grane - co jest bólem ciążowym, a co mi dokucza, np. od żołądka. Psychicznie trochę lepiej. podstawki nie mam, bo M nie miał nawet gdzie zaparkować pod ikeą wczoraj, więc pojedzie jutro po pracy, bo mamy obok domu, a jest do 22. ale pewnie rozłożę lapa i tak, bo muszę napisać zaległe opinie do pracy, żeby mieć już czyste konto.

wiolka - trzymam! :)

witam sie i ja :)
noc nie przespana jejuuuuuuuuu masakra krecilam sie z boku na bok i nie moglam spac szok :( ja podziekowala za takie cos hihi o 7 pobudka i leki i jazda na krew i teraz czas oczekiwania na wynik bety i stresssssssss :(
anisiaj a jak Twoja beta? wiesz cos?

Anisiaj No tak zapomnialam,ze wczoraj niedziela i wszyscy weekend w Ikei spedzaja jak nie na sklepie to w restauracji. Ja tez mam Ikee pod nosem i mnie tez to wkurza bo chce cos kupic na szybko a tam kurde tlumy. No ale to w kazdym hipermarkecie w weekend sie dzieje :-) a z ta beta wyjasnilas, kurcze mam nadzieje ze sie nie zapodziala gdzies probka lub wynik.
Wiolka &&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Bobo wyluzuj bo naklepie na tylek !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry