• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Mnie dzisiaj tesciowa uswiadomila ze zostalo mi 10 dni do rozwiazania, tak bardzo jej dziekuje ze mi przypomniala przeciez sama liczyc nie potrafie;-) a ja podstepem powiedzialam jej ze przestalam odbierac telefony bo wszyscy sie pytaja czy sie juz zaczelo i ze mnie takie telefony strasznie denerwuja :-p ciekawe czy zrozumiala ze o nia tez chodzi:tak:

Lece do wanny bo zaraz wizyta, musze ciagnac ze soba mala bo M w pracy.

jestem już po badaniach:)

W kolejce siedziałam od 8 do 10 a pobranie krwi trwało minutę, jeszcze sie baba przedemnie wepchała:(((((

Suonko witaj:)

Anisiaj jak się czujesz???

Marta Scoti &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty:))

Kinga jestem tego samego zdania że smoczek to nic złego:)

Bobo ja mam smoczek z nuka taki jak Marta:)

dziewczyny - czy Wy na początku ciąży też byłyście takie wiecznie głodne?:( jak tak dalej pójdzie to wyssie mi żołądek od ciągłego głodu, albo przytyję 100 kg :(

suonko- super! moje koleżanki ćwiczą z Ewą i są nią zachwycone! p.s. co to jest ovufriend? coś nowego "na rynku"?

aga - czuję się dobrze, przeziębienie mi lekko dokucza, ale bez tragedii. No i dzisiaj mnie trochę mdli i mam apetyt jak jakiś słoń :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry