• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
U nas jest inaczej w szpitalu podajesz ośrodek zdrowia i oni wszystko załatwiają, położna tylko przychodzi i mówi ci kiedy na pierwsze szczepienie:) A jeśli chodzi o zameldowanie to m tylko zgłasza w urzędzie stanu cywilnego i z kolei oni załatwiają meldunek i potem po iluś tygodniach do meldunkowego po pesel dziecka

Aga co za wredny babsztyl Ci się wepchał ??? Trzeba było jej nagadać
Anisiaj mnie nad ranem tyko bolał żołądek z głodu a tak poza to normalnie ;-)
Anaber no dokładnie mi to wyleciało z głowy zupełnie ale już na kartce napisałam sobie i włożyłam w kartę ciąży więc nie zapomnę

w końcu zrobiłam sobie kaffkę woda czysta :-)

a widzisz anaber, ja mam podobnie, ale teraz to istny dramat!:) zrób sobie mojego kurczaka w fecie, on jest w diecie plaż południowych, która jest moim zdaniem rewelacyjna i jedzenie jest pyszne (ja schudłam 4 kg w ciągu tygodnia, a nie ćwiczyłam zbyt dużo)

marta - nie wiem czy już pisałaś, o której masz wizytę?

Anisiaj można tak powiedzieć :-) Jest dużo bardziej rozbudowany niż enpr.pl są porady, forum, pamiętniki, detektor oznak ciąży, dodatkowo program sam zaznacza owulację i ma sygnalizator świetlny: czerwone światło-dzień niepłodny, żółte przypuszczalnie płodny, zielone- płodny :-) A po odnotowaniu plusika jest kalendarz ciąży, można wpisywać wagę, obwód brzuszka, terminy wizyt, wyniki badań itp. itd ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry