• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kopytka zrobione objadłam sie nimi jeszcze wymyśliłam sobie czyszczenie ruszt na tarasie tak mi dogrzało ale wyczyściłam :-) marta trzebabyło jej napisać ze jest glupia i ma wszy na pępku a o życiu bladego pojęcia nie ma idiotka gdyby jej rodzice tak myśleli to nie moglaby by dziś szczekać niewyparzonym jęzorem a za gadanie bredni to Bóg ją kiedyś skara:wściekła/y:

Marta co za babsko porabane!!!! szkoda slow....

anisiaj Wiola ma termin chyba jak bobo bo suwaczki ich pokazuja prawie tak samo roznica 3 dni o ile dobrze pamietam..

Ja dzis sie dalam namowic kolezance na zrobienie testu ciazowego mimo ze wiedzialam ze wynik bedzie negatywny to czuje lekkie rozczarowanie...matko jak ja przezyje do czwartku...

Anisiaj mam termin na 1 grudnia ale będę miala cesarke a je z reguły robi sie w 38 tyg ciaży na poczatku listopada mam wizyte u gina i da mi skierowanie na kwalifikacje do cc i wtedy mi powiedzą w jaki dzień mam sie wstawić na cc o ktorej godzinie ale raczej połowa listopada albo koniec,150zł:szok: oci....li chyba:wściekła/y: Marta z m średnio ograniczam sie do rozmów z nim przy dziecku musze sie odzywać a jak będzie dalej najpewniej wyjdzie znowu w sobote nie mam zamiaru sie do niego normalnie odzywać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry