• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem wcinam drugie danie i pije herbate z miodkiem Aguś to czekamy na informacje gdyby sie coś zaczęło:tak: Anisiaj a co pizza też może być :-p Bietka ale ja mam ogólnie tendenje takie że nie potrafie tyć niestety ironia losu że niketórzy chcą schudnąć a inni nie mogą przytyć:confused2: Anaber cośty kupowała tyle czasu:szok::laugh2: Aniołkowa-dobra masz wage:-D ja uwielbiam słodycze chociaż w ciązy z Nastką jadłam je nonstop a teraz musi mnie najść ochota i zazwyczaj zjem jeden beton bounty albo kinderbueno albo ptasie mleczko byle czego nie:sorry:

reklama
kochane miejsca dla was sa spokojnie marte trzeba tylko pogonić żeby nam sie nie ociągała a później albo Scoti albo Aga ja w listopadzie więc miejsc będziecie mialy tylko produkcje prosze zwiększyć żeby nie było pustki po ciężarówkach;-)

dziewczynki idę z psem, potem wraca M, dam mu się przeprosić ;) potem mecz, więc pewnie zajrzę jutro.

scoti, marta, aga - jak się zacznie rozpakowywać, dajcie znać ;)

wiolka - ja chcę tylko miejsce na suwaczek, daję Wam czas do soboty do 15.30 ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry