• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj no to masz przejścia... moja znajomość z m też zaczęła się od przyjaźni :-D
na I roku studiów pisałam pracę na zaliczenie psychologii na temat czy istnieje przyjaźń damsko-męska - udowodniłam tezę że istnieje - dostałam 6 na zaliczenie a teraz ten przyjaciel z tej pracy jest moim mężem :-D

Dzięki Kochane. Mój m też mówi że chciałby drugie dziecko i że nas odmłodzi:) bo jeśli się zdecydujemy to jeszcze troszkę zejdzie.
U nas nasza znajomość zaczęła się od gg:) i okazało się że mój mężuś mieszka niedaleko, jakieś 3 km:) A minęło już ponad 7 lat.
Madziulek, ciesz się ciążą. Na pewno wszystko się ułoży i cała rodzina zakocha się w maleństwie.

Magdziulek-kochana ciesz sie ciążą i myśl tylko o tym żeby dzidziolek byl zdrowy a wszystko sie ułoży napewno jesteś zraniona i źle ci z tym że zostalaś sama ale facet widocznie poprostu bezmózg jakiś skoro zamiast cieszyć sie faktem że ma młoda piękną kobiete z którą będzie mial dziecko poprostu uciekl widocznie nie dorósł do pewnych rzeczy niestety ale lepiej być samą i szczęsliwa niż we dwójke a ciągle oszukiwaną czy nie daj Boże poniżaną zrób tak jak mówią dziewczyny alimenty należą sie dziecku a to ż nie chce miec nic współnego z takim draniem to normalne głowa do góry nie ty pierwsza i nie ostatnia mam koleżanke która sama od 4 lat wychowuje dziecko i jest jej ciężko ale bardzo sie cieszy że jest sama niezależna od kogoś i sobie radzi a córeczke ma mądra i śliczną i jest z niej dumna:-) Bietka-dzieci to sa zagadką dorosly na taką pogode to pod kocyk i cały dzień by przespał a mały pełen energi;-) Scoti-czym ci sie m tak narazil?:sorry: Poodkurzałam obiad mam zrobiony i ide zaraz zrobic sobie herbatke bo gardlo mam jak papier ścieny albo jagbym zjadła drut kolczasty:oo: i będę z wami siedzieć do wieczorka:-p

Cześc dziewczynki :)

ja rano byłam na zakupach wróciłam przed 14 :/ dopiero mam chwilkę bo gargamel zdecydowął się na drzemkę.

Anisiaj dziekuję Ci bardzo za pomoc w smskach :) kupilam i zielone i czarne :laugh2: my kobiety nie moglam się zdecydować :)

Bietka mnie dzis tak głowa boli od tej diety maskara, wogóle jak zaczełam stosować diete to coraz częściej boli mnie głowa :no: trudno dziś zdjałam pasek czekolady i wypiłapm gorąca kawe i troche epiej mi sie zrobiło.
Zakwasy mam takie po tym orbitreku ,ze szok :szok: wczoraj zrobilam tylko 8 km bo nie dąłam rady więcej.

Bobo dalej czekamy na fotki z wczorajszych zakupów ne mysl,że zapomnimy :-p

Aga jak tam po wizycie ?? dawaj znac ;)

magdziulek witaj :)

Zaraz Wam coś napisze na g bedę prosić o porade.

zaraz dopisze bo zapomniałam co jeszcze chciałam :happy: skleroza :zawstydzona/y:

anaber ból głowy to z powodu cukru - niestety ja też tak mam- jak odstawiam drastycznie słodkości to migreny- oszukuję mózg , 1 lub 2 szklankami coli zero -ale wiem że Ty nie możesz... kilka kosteczek czekolady np raz na 2-3 dni chyba nie zaszkodzi zwłaszcza że ćwiczysz - ja ratuje się jogurtem czasem... oczywiście owocowym ;-)

justi przecież Ty młodziutka jesteś :-)

wiolka 97 cm ???? ja mam tyle a w ciąży nie jestem :-D no dzieci to wielka zagadka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry