Smerfetka*
Fanka BB :)
justi ja jestem jedynaczka wiec moge Ci powiedziec jak to wyglada od drugiej strony, czasami zastanawiam sie ze jesli kiedys moja mama umrze to zostaje sama ok mam meza ale wiecie ze roznie to bywa dzis jest jutro moze go nie byc.Jaj bylam dzieckiem to bylam zachwycona z bycia jedynaczka bo wszystko bylo dla mnie ale teraz oddalabym wszystko co mialam w dziecinstwie za brata albo siostre 
Moj sosik sie dusi a ja znowu czmych na BB zamiast cos robic hehe. Zastanawiam sie czy jutro rano zrobic test bo @ powinna byc w czwartek czy cierpliwie czekac...
Moj sosik sie dusi a ja znowu czmych na BB zamiast cos robic hehe. Zastanawiam sie czy jutro rano zrobic test bo @ powinna byc w czwartek czy cierpliwie czekac...
moja tak kopie że mam wrażenie że skóre mi przebije od dłuższego czasu jej kopniaki bolą ale takie uroki ciązy
polez sobie ;-) Aguś gdzie ty sie podziewasz?
Gosiulek-mam nadzieje że z mężem będziecie mieć już cały czas taki super kontakt
a co do dzieci to każdy ma inne zdanie ale nie poważam czegoś takiego jak doradzanie ile kto powienien mieć dzieci przecież to indywidualna sprawa każdego jego naklad emocjonlany i finansowy ale ludzie z reguly wolą żyć czyimś życiem niż swoim
wtrąbilam caly talerz zupki objadłam sie drugie danie mi sie tworzy więc odpoczn teraz troszke
jak zaczne dzisiaj rodzic to napewno ze mna na porodowke nie wejdzie