• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

justi ja jestem jedynaczka wiec moge Ci powiedziec jak to wyglada od drugiej strony, czasami zastanawiam sie ze jesli kiedys moja mama umrze to zostaje sama ok mam meza ale wiecie ze roznie to bywa dzis jest jutro moze go nie byc.Jaj bylam dzieckiem to bylam zachwycona z bycia jedynaczka bo wszystko bylo dla mnie ale teraz oddalabym wszystko co mialam w dziecinstwie za brata albo siostre ;)

Moj sosik sie dusi a ja znowu czmych na BB zamiast cos robic hehe. Zastanawiam sie czy jutro rano zrobic test bo @ powinna byc w czwartek czy cierpliwie czekac...

reklama
Bobo-bo ty masz większy brzuszek odemnie ja przy Nastce tez na koniec ciaży mialam tyle w pasie tak sie u mnie ciaża rozklada każda z nas jest inna moze sie inaczej obróciła i kopie do środka?:sorry:moja tak kopie że mam wrażenie że skóre mi przebije od dłuższego czasu jej kopniaki bolą ale takie uroki ciązy:happy:polez sobie ;-) Aguś gdzie ty sie podziewasz?:szok: Gosiulek-mam nadzieje że z mężem będziecie mieć już cały czas taki super kontakt:tak: a co do dzieci to każdy ma inne zdanie ale nie poważam czegoś takiego jak doradzanie ile kto powienien mieć dzieci przecież to indywidualna sprawa każdego jego naklad emocjonlany i finansowy ale ludzie z reguly wolą żyć czyimś życiem niż swoim:eek: wtrąbilam caly talerz zupki objadłam sie drugie danie mi sie tworzy więc odpoczn teraz troszke:happy:

wiolka23 - o sobie hmmm młoda samotna przyszła mama z okolic Bydgoszczy. Jestem w 9 tygodniu ciąży, mój partner niby się cieszył że zostanie ojcem szukaliśmy domu by zamieszkać razem, wierzyłam że damy radę a tu z dnia na dzień zarzucił mi zdradę nie ma żadnych dowodów ani niczego bo takie coś nie miało miejsca ale i tak mnie zostawił, myślę ja jak i moja rodzina (mama siostra) że po prostu szukał pretekstu by odejść. A ja nie wiem co dalej. On 20 lat starszy ode mnie i bogaty a ja 22 lata młoda z marną pensją w pracy z biednego domu na 1 roku studiów zaocznych :( . Aż wam zazdroszczę tego jak jesteście szczęśliwe jak cieszycie się swoimi dziećmi :( ja nie potrafię się cieszyć mimo że już kocham to dzieciątko tylko że nie mam mu nic więcej do zaoferowania

magdziulek ojciec dziecka jesli nie chce byc z Toba to do niczego go nie zmusisz ale za dziecko musi wziasc odpowiedzialnosc, piszesz ze jest dobrze sytulowany wiec i alimenty beda odpowiednie i napewno sobie poradzisz...dziecko to najwiekszy skarb jaki mozna dostac od losu.
Moze Twoj partner wystraszyl sie odpowiedzialnosci, moze jak wszystko przemysli to jeszcze sie wszystko miedzy Wami ulozy. Czy Twoj partner ma juz rodzine tzn zone ,dzieci ?

moje dziecko to prawdziwy rak - wszystko na odwrót - słońce - wysokie ciśnienie śpi - teraz leje, pogoda senna on nie chce spać :cool:

justi mój m jest jedynakiem i bardzo cierpi teraz... chciałby mieć rodzeństwo
ale to WASZA decyzja i musi płynąć prosto z serca ... my tu będziemy Cię wspierać niezależnie co wybierzesz

magdziulek no sytuacja nie jest do pozazdroszczenia, ale może rodzice Ci pomogą

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry