• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej jestem tu nowa, trochę czytałam wasze posty i wydaje się być tu miło, mam takie nie typowe pytanie tylko nie wiem czy dział odpowiedni ... są tu jakieś samotne mamy ? Jestem w ciąży i zostałam sama, głupio się przyznać ale szukam wsparcia bo ciężko mi prosić o pomoc bliskich czy się im wyżalić ...

reklama
witajcie kobietki:-) nurtuje mnie sprawa o której ostatnio słyszałam w Tv, mianowicie: kobieta w ciąży nawet w ostatnim miesiącu przed porodem otwiera działalność gospodarczą, płaci najwyższą składkę ubezpieczeniową w ZUSie(coś ok.2 800zł) i ma macierzyński w wysokości 7 500zł brutto. Obiło Wam się to o :rofl2:uszka?

Bobo otworzylo sie po paru probach, masakra :(

Co do eksiow to ja jestem zazdrosna tylko o jedna byla ''kolezanke'' mojego m on mowi ze nigdy ich nic nie laczylo ale mi sie wierzyc nie chce kiedys wypisywala do niego na gg to zrobilam taki armagedon ze az gg usunal hihi nie wiem nie pasuje mi ta dziewczyna i tyle, kiedys gdzis ja poznalam to powiem szczerze ze nawet mila dla niej nie potrafilam byc.Moj m jest zazdrosny tylko o jednego mojego eksia ale jak mu tlumacze ze nia ma powodow to mi nie wierzy...

magdziulek witaj :) nie ma u nas samotnych mam ale dziewczyny sa super i napewno bedzie Ci z nami milo :)

witaj magdziulek! samotnych mam u nas brak, ale to nie znaczy, że nie da się z nami pogadać :)

karenka - co tak z grubej rury?:) nie jesteśmy forum informacyjnym, więc jeśli szukasz tylko odpowiedzi na pytanie, to nie u nas, a jeśli chcesz zostać pogadać, to witaj :)

bietka, bobo, wiolka, Kinga i reszta - napisałam coś na g

Ku...wa no nie moge w tym kominku rozpalić dziś ręcę czarne i doopa:wściekła/y: Witaj Magdziulek-z nami można rozmawiać o wszystkim nie ma wśród nas mam samotnych tak jak napisala Anisiaj ale zawsze pomagamy sobie jak tylko możemy:-) Karenka ja nie mam pojęcia jak to jest bo sie na tym nie znam:sorry:

reklama
kopnijcie mnie w tylek bo musze isc obiad robic a mam mega lenia i mi sie nie chce ;) tak mi tu dobrze z Wami ...

Anaber kurteczka sliczna :) a czapeczka z tym kominem jest mega fajna , chyba mam na nia ochote ale ja na braz ;) a Tobie proponuje ten ciemny roz.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry