• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem - coś się samo naprawiło
dzięki bobo za przekazanie info :-)
wnerwia mnie ta neostrada :no::wściekła/y: ja ja nazywam NERWOSTRADA :wściekła/y:

u nas pada, mam dziś jeszcze zupkę pomidorową - więc u mnie jedno danie
no a popołudniu w końcu zrobię kuraka z kapustą pekińską anaber :-)
Igi śpi na balkonie więc jestem

oooo gosia widzę że M zazdrosny będzie :)

jak to jest u Was dziewczyny z "byłymi" miłościami ??? są zazdrośni - bo mój bardzo :-Dhehehe ale i ja nie jestem dłużna

bobo ja nie mogę takich rzeczy oglądać :( bo ryczę - jak mam wrócić do pracy i puścić dziecko do żłobka ???? :-(

suonko robiłam metamorfozę w 4 tyg - ale rozgrzewkę wzięłam ze spalania i modelowania i chyba ta rozgrzewka mnie wymęczyła :cool2::-p

oj bietka - u mnie to temat rzeka. Mam dwóch eksów - z jednym byłam 4 lata jako nastolatka, ale go nie znoszę, więc M ma go w nosie. z Drugim byłam tuż przed M i był moją wielką, tragiczną, przede wszystkim głupią miłością ;) W zasadzie z M zaczęło się od przyjaźni, on wiedział o A (ten były), był na bieżąco w moim odchodzeniu do niego. Na naszej pierwszej randce (ja myślałam, że to kolejne przyjacielskie spotkanie, M już, że randka;)) M zapytał mnie czy z A już definitywnie koniec, ja powiedziałam, że tak i M w milczeniu otworzył wino ;) No ale A nie dawał nam spokoju przez dwa lata, ciągle wydzwaniał, pisał, był natrętny, a najgorzej M to zniósł jak był w USA przez 3 miesiące, a A się kręcił jak nigdy. Do dzisiaj do mnie pisze, choć ma już żonę i dziecko. M go szczerze nienawidzi, myślę, że jakby mógł to by go zatłukł :) Ba! Nawet miał focha, że mam A w znajomych na fejsie:)

p.s. a mój M miał przede mną tylko związki po maks 3 miesiące, więc nie mam o co być zazdrosna ;)

reklama
Wróciłam z zakupó i wykrakałam sobie ten deszcz bo pada nastawiłam zupke kalafiorową i sie goruje ja rozpalam w kominku palacz ze mnie taki sobie więc musze sie naprodukować:sorry: Bietka dobrze że jesteś internet nie tylko tobie szwaknuje mój chcociaż ostatnio jest troszke lepszy:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry