• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
kinga
kop_w_tylek.gif

a ja idę poleżeć ;)

Hej Dziewczynki, u nas zaczęło lać. I wróciliśmy z budowy. Obiadek mam już gotowy, dzisiaj leczo:-):-):-).
Hmmm, może faktycznie Scoti i Aga się rozpakowują:) bo chciał, nie chciał trzeba zrobić miejsce kolejnym:) Ja coraz częściej zastanawiam się nad drugim dzieckiem, czy w ogóle będziemy się o nie starać. W głębi serca chciałabym, ale z każdej strony słyszę że najlepiej to mieć jedno.
Anisiaj, odpoczywaj ile się da!!!
Wiola, podziwiam tego palenia:) ja nie potrafiłabym:-)
Anaber fajna kurtka i komplet. Ja też muszę dokonać takiego zakupu, ale chciałabym kurtkę z kapturem.
Madziulek witaj! My tu gadamy o wszystkim. Żaden temat nie jest obcy.
Karenka, ostatnio głośno coś o tym było, ale osobiście nie zagłębiałam się w temat, więc nie pomogę.
Aniołkowa, kopać nie będziemy, leniu****:-)
Miłego dzionka dla każdej!!!!

Justi jak chce mieć ciepło to sie musialam nauczyć:-D kochana to wasza decyzja czy będziecie chcieli mieć drugie dziecko a inni to niech sie doradzaniem nie zajmują:tak:wy najlepiej wiecie czego potrzebujecie;-) Bobo-kołderke mam 1m szeroką na 150m długą wiecie że mam w pasie 97cm:szok:

reklama
Justi Wiola ma rację. Inni niech sobie doradzają. Ludzie często tak mówią z egoizmu.Mają wyrzuty sumienia i dlatego namawiają do tego samego.
prawdą jest że jest ciężko ale jeśli wychowa się jedno to i dwoje. Mam tez nadzieję że czasy się zmienią.
Wychowanie to niestety bardzo trudna praca która wymaga niezłego samozaparcia,rezygnacji z wielu rzeczy.

Anisiaj odpukać ale od dwóch tyg. między mną a M jest super:tak:Oby tak zostało na zawsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry