• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jeszcze jedno dla migrenowców. Trzeba pić bardzo dużo czystej wody..Zauważyłam u siebie tę zależnośc. Jak piję w ciągu dnia dużo wody (woda wypłukuje toksyny) to jest ok. Jak mało na drugi dzień boli mnie głowa. Do tego biorę magnez,od czasu do czasu omegę.

reklama
Bobo rzeczy fajne Bietka kontrole mamy dopiero w styczniu i zobacze czy pojedzie z Nastką A sam bo nie wiem czy z taką małą Julitą będzie pogoda żeby jechac :eek: ona sie świtnie czuje energia ją już w domu rozpiera nudzi jej sie za przedszkolem pozatym pogoda taka jaka jest to w domu nie wie co robic tu maluje za chwile rysuje a za chwile sie jej wszystko nudzi:cool:

Bobo fajna wyprawka. My korzystaliśmy też z takiego samego zestawu nożyczek, są super, dla malutkich pazurków idealne, ale też bardzo szybko się rozwaliły.
Co do miejsca w kolejce, dziękuję, postoję:)
Bietka, hihiihhi, już nie taka młoda jestem:) czasami żałuję że nie zaszłam w ciążę wcześniej i można by już o 2-gim myśleć.
Ja kuraka ala Anaber robiłam w niedzielę i jest super!Też mam ochotę na kuraka ala Anisiaj, i zrobie w njbliższej przyszłości.
My w weekend mamy ślub i przyjęcie, które okazuje się regularnym weselem z muzyką.
Wiola, a kiedy Nastka idzie do przedszkola??

o kurczę, zapomniałam o julce, obejrzę jutro powtórkę, bo u nas nie chce działać tvn player

bobo - super zakupki!

anaber, bietka - no w sumie tak, Wasze miejsca są wolne ;) to biorę, a co tam ;) ale żeby Marta nie czuła się zdradzona, to oznajmiam, że nadal na nią czekam ;)

anaber - czekam na efekty, ciekawe czy Ci smak podpasuje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry