• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

oooo, to bardzo się cieszę :)))

do tego super pasują pieczone ziemniaczki i surówka z selera z rodzynkami (już mi język do d...py ucieka ;))

słuchajcie w ciąży nie można fety? ale jak ją upiekę, to zabiję te potencjalne bakterie listeriozy?

reklama
anisiaj na kompie Ci nie dziala tvn player ? moj gin mowi ze mozna wszystko w granicy rozsadku:) ja jadlam cala ciaze salatke grecka i dziecku ani mi nic nie jest. jakbys jadla po kilo codziennie to mogloby sie cos stac ale troche raz na jakis wg mnie nie zaszkodzi

ja mam w książce "Twoja ciąża tydzień po tygodniu" info, że nie powinno się ze względu na listeriozę. Wiem, że ryzyko jest małe, ale jestem ciekawa jak to jest

bobo - nie działa właśnie. M coś kombinował, ale nam jakieś blokady wyskakują i mówi, że to poważna sprawa i nie jest w stanie tego zrobić, mimo, iż świetnie się zna na kompach.

anisiaj pierwsze słyszę aby wciązy nie bylo można jeść fety, ja jadłam i zyję i moje dziecko też :)

jesli chodzi o danie to super rewelka tylko duuuupa ze mnie wielkia bo zapomniałam kupic selera :wściekła/y: i było bez surówki ale nastepny razem naperwno zrobię z selerem :sorry:

Bietka jak kiedyś robiłam ta pierś w sosie śmietanowo ziołowym to mie smakowąło ale chłopaki nie byli zachwyceni, m zjadł ale Igor tylko powąchał i powiedział,ze jeśc nie bedzie :tak: ale mnie smakowąło

Bobo jeszcze nie mam wszystkiego musze dokupic pieluszki tetrowe pampersy jakąś czapeczke cieplą i kosmetyki bo ubranek mam sporo jeszcze w tym tyg mają mi przyjść dwa dresiki które odkupiłam od takiej babki a ty masz wszystko?i jeszcze wózek i pościel do łóżeczka nie mówiąc o tym że dla siebie do szpitala nic nie mam:sorry: Justi-może na koniec tego tyg albo w końcu od poniedziałku jak mi do tego czasu kręgosłup nie pęknie:eek: Bietka-sama jeszcze nie wiem jak to bedzie czy on tam z nia nie zginie bo nigdy sam na kontroli nie był ale z tak małym dzieckiem do szpitala sama jeszcze nie wiem jak to bedzie:eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry