• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie do konca jestem ogarnieta,do tego jeszcze wlascieciel chce nam malowac korytarz,sufit w kuchni i mala lazienke...,nie wiem keidy ale jakso na dnaich ...juz mam dosyc
brzuch wielki i czuje sie jak kaleka...
do tego moje dziecko rosnie jak szalone i tutaj to cos nienormalnego,na ostatniej wizycie pania doktor to martwilo...wyslala
mnie na badanie czy nie mam cukrzycy..ide w czwartek..do tego wokol Pysi jest duzo wody a to tez nie dobrze...:-(
czytalam wnecie na temat wielowodzia i caly weekend ryczalam...
jedyne pocieszenie to takie,ze ja w kazdej ciazy mialam wiecej niz mniej wod :tak:,dlatego moje brzuchy byly zawsze duze
ale p.ciala spadaja...,dziecko sie wierci,anemii nie ma...to sa takie pozytywy...
no i porod bedzie szybciej..za ok 5tyg ...podobno,chyba ze ktos w szpitalu sie nie zgodzi..bo tutaj to czeski film,nikt nic nie wie
a ja jeszcze daleko w polu...
uciekam,jak bede miala wiecej czasu to sie odezwie ;-)
teraz tylko zagladam,jak tam nasze ciezarowki,czy juz sie rozpakowaly :-)
sciskam mocno ;-)

Bobo majtki poporodowe podpaski duże płyn do higieny intymnej woda mineralna z dziubkiem lepiej sie pije z takiej i nie wiem co jeszcze mam ksiażeczke ze szpitala zaraz zobacze i ci napisze dokladnie bo tam mam wyprawke dla mamy i dziecka do szpitala

Bobo ja mam spakowane:
koszula, szlafrok, wkł laktacyjne, majtki poporodowe ( na wszelki wypadek), podkłady poporodowe, pomadkę ochronną, kosmetyczkę z szamponem, żelem szczotką do zębów, kosmetykami do malowania, klapki pod prysznic, papcie, telefon, ładowarkę, aparat, a małemu chusteczki, smoczek, kremik na buźkę bo ranki są zimne, ubranko na wyjście. Na ostatnią chwilę spakuje dokumenty, wodę, kubek i talerzyk.
Madllen dużo siły Ci życzę będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry