• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
To ja do szpitala mojego mam taką wyprawke dla mamy : koszula,szlafrok,pantofle,klapki,przybory toaletowe,ręcznik,majtki siatkowe,duże podpaski,woda mineralna z dziubkiem dla taty:obuwie na zmaiane,aparat fotograficzny,woda mineralna, coś słodkiego dla dziecka: rozek 2 pieluchy tetrowe,3 komplety ubranek dowolnie,śpiochy,kaftaniki,koszulki,body lub pajacyki z czapeczką skarpetkami i rękawiczkami paczka pieluch jednorazowych ręczniki, chusteczki mokre, kosmetyki,maść typu linomag Dziwne że majtek nie wolno nie wyobrażam sobie siebie bez majtek jeszcze przy krawieniu masakra nie umiałabym tak ale co szpital to inne wymogi

Ostatnia edycja:
Bobo, stanik możesz sobie zabrać, jak okaże się że masz duzo pokarmu i leje się z ciebie. A co do majtek popor to nie wyobrazam ich sobie nie używać. Miałam takie siatkowe i super sprawa, pomimo że i u nas zalecali bez. Lepszy komfort z nimi.

wiolka ja poki co nie kupuje bo nie wiem jaki rozmiar. dziewczynki mowily ze rozmiar wiekszy ale kurde sama juz nie wiem. wezme moj normalny i najwyzej m wysle do sklepu i kupi mi stanik i przyniesie :)
justi ja tez bym wolala miec majtki bez tak dziwnie no ale jak nie pozwalaja to co zrobie?

Bobo pewnie że tak zobaczysz bo ja miałam mlekotok poprostu i cycki jak balony masakra to byla więc mozesz mieć taki nawał pokarmu że cie piersi przewróca:-D a co do majtek poporodowych to u nas wtedy jak ja rodzilam kobiety po sn też miały majtki siatkowe i przepuszczają powietrze normalnie ale kwestia położnych i lekarzy jak oni do tego podchodzą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry