• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie dziewuszki!!!
Przez moją absencję pewnie z forum mnie wywalicie,a ja prze to sama wywalę starego kompa przez okno.Kuźwa ledwo coś napiszę,to mi się ekran wygasza lub klawiatura blokuje,przez moje wykopalisko nie jestem nawet w stanie was nadrobić.
U mnie moja Franca chory,ale łobuzuje jakby był okazem zdrowia.
Zaglądam tutaj i patrzę a Martuś jeszcze w dwupaku.

Kochane dajcie jakiegoś skróta,jak mi się uda to wieczorkiem odczytam poodpisuję.

6mamo witaj - nie wywalimy Cię broń Boże he he he

Kinia dziś testowała i wyszła I krecha ale @ nadal nie ma więc jest nadzieja.
Anaber kupiła orbitrek i ćwiczy by schudnąć
Anisiaj na l4 w domku jeszcze
Aga mały się odwrócił, czop odszedł i ma 1,5 cm rozwarcia, fotki pokoiku małego na g
Bobo szalała z zakupami
Scoti
chce szybko urodzić już i skacze na piłce :-D
Maden walczy z przeprowadzką
Dzonka pewnie w pracy bo się nie odzywała

nie pamiętam więcej ale jak mi się przypomni to napisze
Ja jeszcze w dwupaku nic a nic się nie dzieje brzuch mnie boli coraz ciężej ale wszystko twardo pozamykane :no:

Bobo udanych zakupów

Jestem wróciłyśmy do domu u nas dziś cieplo ładna pogoda wogóle niepodobna do tej wczorajszej:dry: Kinga kochana życia nikt nie przewidzi jakie scenariusze dla nas sa zaplanowane niestety ale nawet te złe sytuacje jak nas spotykają to nie bez powodu doczekasz sie napewno ;-) Ja też ostatnio narzekam musze sie sama karać za to zrzędzenie bo przecież mam spokojną ciążę zdrowe dziecko a z nastką w ciąży leżałam na podtrzymaniu i mam za co Bogu dziekować a nie narzekać ale natura ludzka jest taka że człowiek zawsze znajdzie sobie powód do narzekania:sorry2: kupilam sobie na zgage ta sól vichy i właśnie pije zobaczymy jakie będa efekty 6mamo-w końcu sie pokazałaś przechlapane bez kompa zaglądaj do nas w miare możliwości Scoti skąd ty masz sile na skakanie na pilce:szok: ja jak podłoge umyje to czuje sie jak po maratonie:-D co do wagi to ja tez nie wiem czym to idzie mam 15 kg na plusie a brzuszek nie jakiś wielki widziałam sie dziś z siostrą A na gdowie to ona ma wielki brzuch a przytyła tez tylko 7 kg zagadką to dla nas zostanie Bobo-udanych zakupów i pochwal sie łupami:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry