bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
scoti widze ze ostro dzialasz zeby urodzic 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kinga kochana życia nikt nie przewidzi jakie scenariusze dla nas sa zaplanowane niestety ale nawet te złe sytuacje jak nas spotykają to nie bez powodu doczekasz sie napewno ;-) Ja też ostatnio narzekam musze sie sama karać za to zrzędzenie bo przecież mam spokojną ciążę zdrowe dziecko a z nastką w ciąży leżałam na podtrzymaniu i mam za co Bogu dziekować a nie narzekać ale natura ludzka jest taka że człowiek zawsze znajdzie sobie powód do narzekania
kupilam sobie na zgage ta sól vichy i właśnie pije zobaczymy jakie będa efekty 6mamo-w końcu sie pokazałaś przechlapane bez kompa zaglądaj do nas w miare możliwości Scoti skąd ty masz sile na skakanie na pilce
ja jak podłoge umyje to czuje sie jak po maratonie
co do wagi to ja tez nie wiem czym to idzie mam 15 kg na plusie a brzuszek nie jakiś wielki widziałam sie dziś z siostrą A na gdowie to ona ma wielki brzuch a przytyła tez tylko 7 kg zagadką to dla nas zostanie Bobo-udanych zakupów i pochwal sie łupami