Smerfetka*
Fanka BB :)
Gosiu co jest kochana ?? Ja tez w nienajlepszej dzis formie jestem...Tule Cie wirtualnie ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aniolkowa-ważne że cokolwiek w ciągu dnia poleżeć sie da zawsze to jakiś odpoczynek:-) Gosiulek a tobie co na serduchu dziś leży
kopnijcie mnie w doope bo musze sie iść przebrać ale weny mi brak mam nadzieje że chociaż dziś nie będzie mial dużo ludzi ten mój lekarz średnio ma po 60 pare osób w ciągu dnia mam nadzieje że tam nie będę kwitla w kolejce bo oci..pieje chyba ostatnio jak bylam po skierowanie dla malej do szpitala i zapytalam takiej babeczki czy moge wejsć z nią bo tylko skierowanie potrzebuje to jak wyszłam to stare babska mnie chcialy tam zlinczować że jak moglam sie wepchać jak każdy czeka i każdemu sie śpieszy
nie cierpie tych babsk starych wiecznie jedne i te same zatruwają mu d..pe *******ami a jak człowiek wejdzie z kimś i sie uwinie w 3 minuty to jeszcze mają problem