• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj taka nasza natura ze ponarzekać lubimy m by sie wypierał że bałaganu nie robi:-D Aniolkowa-ważne że cokolwiek w ciągu dnia poleżeć sie da zawsze to jakiś odpoczynek:-) Gosiulek a tobie co na serduchu dziś leży:sorry2: kopnijcie mnie w doope bo musze sie iść przebrać ale weny mi brak mam nadzieje że chociaż dziś nie będzie mial dużo ludzi ten mój lekarz średnio ma po 60 pare osób w ciągu dnia mam nadzieje że tam nie będę kwitla w kolejce bo oci..pieje chyba ostatnio jak bylam po skierowanie dla malej do szpitala i zapytalam takiej babeczki czy moge wejsć z nią bo tylko skierowanie potrzebuje to jak wyszłam to stare babska mnie chcialy tam zlinczować że jak moglam sie wepchać jak każdy czeka i każdemu sie śpieszy:wściekła/y: nie cierpie tych babsk starych wiecznie jedne i te same zatruwają mu d..pe *******ami a jak człowiek wejdzie z kimś i sie uwinie w 3 minuty to jeszcze mają problem:angry:

Wiola Ty w ciazy to moglas wejsc bez kolejki a te babska i tak nic nie maja do roboty to niech w kolejce siedza wrrr tez nie cierpie takich. Ja kiedys nie ustapilam starszej wyfiokowanej Pani miejsca w autobusie jak wracalam w PL z dializ i zaczela na caly autobus lamentowac wiec jej krotko odpowiedzialam ze mimo iz jestem mlodsza to bardziej chora niz ona powiedzialam jej ze wracam z dializ i czekam na przeszczep nerki a jak tak bardzo chce usiasc to ja jej ustapie ale niech sie dwa razy zastanowi zanim kogos skrytykuje, zrobila sie czerwona i wysiadla na nast przystanku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry