• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem po lekarzu i tak gardło mam bardzo podrażnione ale przez zgage i za bardzo nie mam sie czym leczyć niby przeczekać tylko jak:wściekła/y: dzwonie do gastrologa u którego sie leczyłam bo on jako jedyny lekarz może mi wsakazać lek bez recepty zobojętniający zebym do końca ciazy wytrwała tylko on nieodbiera:wściekła/y: a gardło boli jak jasna cholera:no:

reklama
Jak tam laski oglądacie mecz ???
Pewnie Bobo lata jeszcze po sklepach a ja jestem zła bo mój dentysta kazał dzwonić o 17 i ma wyłączony telefon

Gosiuek wszystkiego naj naj lepszego dużo spokoju ducha kochana :*

Ostatnia edycja:
Marta ja nie jestem zwolenniczką meczów jedynie na euro kuknęlam w tv a takto to nie:no: to nieladnie zrobił dentysta Moj gastrolog oddzownil do mnie powiedzial ze moge śmialo zażywać ranigast narazie prze 5 dni żeby troche to uspokoić bo sie nasiliło a później doraźnie i gdyby coś sie działo nie pomagalo to mam dzwonić wiec jest ratunek i dziś pześpie normalnie noc:-) Bobo pokazuj szybciutko co kupiliście:tak: jaką tą pościel kupilaś?

Bobo właśnie co upolowałaś ??? w pepco jest fajna pozytywka zawieszka księżyc za 20zł zastanawiam sie czy nie kupić
Aga a czemu poważna rozmowa, co się stało?
Wiolka ja też nie ale zmuszona jestem przez m bo on ogląda

wiolka zdjecia poscieli dawalam wczoraj :) kupilam skarpetki polspiochy niby na 74 ale jakies male sie wydaja a jak beda wieksze to nic nie szkodzi bo szybko do nich dorosnie kupilam spodenki dersowe i takie bawelniane kaftaniki rozpinane zeby w razie czego na bodziaki zalozyc to zawsze cieplej :) zdjec nie dam teraz bo nie mam weny :( boli mnie leb :(

Aga naskrobała coś córka w szkole? Moja koleżanka przed chwilą urodzila syna zaczęła rodzić wczoraj w nocy a o wpółdo 6 teraz po południu urodziła syna:-) co te listopadówki takie szybkie:sorry2: Bobo to fajnie lepsze większe niż za male Bietka-nie pomaga mio siemielniane,mleko,mleczko na zgage,alugastrin,reeni,migdały i wszystko inne niestety

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry