• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hej dziewczynki :)

jestem wróciłam z zakupów to teście przyjechali zjedliśmy obiadek pochwaliłam sie przepisem Anisiaj to teść się zachwycał i zjadł trzy kawąłki piersi :szok: hehhe al emnie chwalił :-p teściowa zaraz przepis chciała ;-)

no i oglądaliśmy ten mecz :) heh rozbawil mnie gośc z kołem na szji i okularkami do pływania :-D

kupiłam sobie buciki w daichamnie takie brązowe na koturnie z wywyjanym korzuszkiem no i kawke w tchibo, dziś zamawiam tą czapke tylko kurde już ktos kupil tą różową i zostala mi czerwona :baffled: mogłam nie czekac tyle ale nic bedzie czerwona tez ładna.

Ide myc Boryska jak ogarne to odwiedze :)
buźka:*

marta ładny brzucholek :-) wyjście Oliego tuż tuż ;-)

justi Kubol tak późno chodzi spać ??? :)))

GOSIULEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Marta fajna ta pozytywka one maja fajne muzyczki:)

Justi dziękuję:))

Anaber fajnie ze miałaś dzień udany:))

Bietka
mnie czeka prasowanie ale nie mam siły się zebrać, najwyżej jak nie zdążę to m wyprasuje:)

Wiola ja dziś do apteki leciałam bo miałam taką zgagę że myślałam że padnę

Rozmowa była poważna bo moje dziecko daje w dupę w szkole że szok, rodzice się skarżyli dobrze że nie ja poszłam bo bym go chyba udusiła, ale wyciągnęliśmy konsekwencje i zobaczymy co będzie dalej

Byłam teraz w ubikacji zrobiłam siku i za dwie minuty czuję jak mi leci coś a to upławy takie ni geste ni rzadkie, ja chcę już urodzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry