• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dodałam zdjęcia brzuchola:))

Wiola chodził na basen ale za kare na razie nie będzie chodził, zobaczymy czy to pomoże

Marta
czop to nie był bo mi już cały odszedł, a wody chyba za gęste na wody, mam nadzieje ze nie długo się zacznie

Bietka spokojnej nocy:)

Justi strasznie późno ci chodzi Kuba spać moje dzieci to już o 20 spią:)

reklama
Aga tylko mu to wytłumaczcie żeby nie chcial wam robić na złość za to ze zabierzecie mu przyjemność w postaci basenu:sorry2:nam Nastka dziś powiedziala jak A jej powiedział ze następnym razem zostanie w domu bo była niegrzeczna to powiedziała że przecież już nieraz jej tak mówiliśmy a samej jej w domu nie zostawialiśmy i napewno nie zostawimy i pogadaj jej cwaniarze:wściekła/y: dzieci są strasznie cwane co ci na tą zgage pomogło? a gdzie reszta?:confused: Dzoana -kochana odezwij sie co z tobą

marta ja tez miewałam wcześniej ale nie az takie moglam spać a teraz hardcore poprostu jeszcze podrażnione gardło masakrycznie boli a tobie mleczko nie pomaga? Aga no trzeba być konsewkentnym bo dziecko to przeciwko nam wykorzysta. Zażyłam na noc ranigast i mam zamiar sie dziś pożadnie wyspać bo oczy mi sie kleją zobaczymy ktora z was pierwsza albo obie naraz?:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry