• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ja też ylko że ja nie jadamw ostatnich dniach nic tłustego smażonego nawet sie słodyczy wystrzegam a gardło tak boli jagbym brony połknęła:-D Marta bezczelny co ciebie mecz interesuje mógł ci powiedzieć że jutro i tyle ja mam gastrologa spoko chodzilam do niego prywatnie i zawsze tel albo odbiera albo oddzwania i wszystko wyjaśnia co i jak taki normalny konkretny

Dziewczynki ja Wam współczuję z tą zgagą,bo ja nie wiem co to jest,nigdy nie miałam,ale mój m i owszem.
Wiola mi gin jak byłam w ciąży na sen dał PERSEN FORTE,działało rewelacyjnie no i nie uzależnia,takie ziołowe kapsułki.
Aguś twój ośmiolatek jest niesforny,ale jest szansa,że coś zrozumie jak się jemu wytłumaczy.Ja mam problem z moim 2,5 letnim Francą,jest mega złośliwy i cholernie nieusłuchany,mam wrażenie,że on w ogóle nas nie słucha.
A teraz jak jest chory to ze zdwojoną siłą nas olewa.

Wiolka ja do niego też chodzę prywatnie jutro go opieprze bo kazał dziś o 17 dzwonić i jeszcze powiedział że na pewno odbierze i telefon wyłączył pajac
Bobo trzeba będzie mu tyłek skopać
6mamo oj nie ładnie synek robi nie słucha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry