• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no mój był rozlany na boki bardziej :-) ale mi te boki zostały :-D

aga mój m nie prasuje.... zresztą cały dzień byłam sama bo prosto z pracy pojechał na mecz do kolegów wrócił 19:20 wykąpaliśmy młodego i ja nie żyję... kurcze ciężko samej cały dzień a gargamel taki aktywny :-)

Ostatnia edycja:
Aga kurcze nie wiem co poradzić to musi się skądś brać u niego, trzeba by naszą Anisiaj zapytać może rozmowa i tłumaczenie że tak nie wolno. A te upławy co piszesz to co to ? resztka czopu czy wody odchodzą?
Bietka aj tam ja po porodzie też się biorę za siebie.

spokojnie martuś najpierw niech Oli wyjdzie, potem musisz odpocząć ... i jak dojdziesz do siebie, zaczniesz sypiać w nocy to pomyślisz... zresztą sama zobaczysz

anaber jak zmodyfikowałaś dietę ??? jak się czujesz??? boli głowa ????

justi no to ma skubany energię :)))

kochane idę się położyć.... niech m teraz zmywa... i porobi coś, kręgosłup mi wysiadł -

buziaczki słodkich snów :*

Bietka wiesz co dziś caly dzien za domem zjadłam jogurt w południe i było ok, ale sie nie załatwiłam, glowa mniej boli. jutro coś poszukam poczytam , a jak u Ciebie ?? jak waga??

zadałam Wam pytanko na g bo nie chcialam tutaj :)

reklama
Aga ja dziś zanim gastrolog oddzwonił to kupiłam sól vichy do picia dość fajne to jest rozpuszcza sie w szklance wody bez smaku i w ciągu dnia dość ok było ale gardło dalej mnie pali bo zgaga mi wszystko tam zaostrzyła więc teraz musi dojść do siebie i najlepiej gdybym przez kilka dni zgagi wogóle nie miała zobacze jak po tym ranigaście:sorry2:może ktoś go prowokuje w szkole? znjadź mu zajęcie żeby rozladowal na czymś napięcie to będzie mu lżej jak będzie wiedział że może sie na czymś powyżywac tzn odreagować żeby emocje opadły my byli8śmy w sklepie wróciliśmy zimno:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry