MartaSx
mama Oliwierka
Jestem juz poszłam do rzeźnika i biedronki po bułki i na pocztę wszędzie mega kolejki nikt mnie nie wpuścił 
Anisiaj kochana siedzę w domku przez całą ciążę ale czas mi zapieprza nieubłaganie szybko... bardzo mi to zleciało
Wiolka ja mam wrażenie jak mały mi uciska na odbyt czuje go tam nisko tak dziwnie chwilami

Anisiaj kochana siedzę w domku przez całą ciążę ale czas mi zapieprza nieubłaganie szybko... bardzo mi to zleciało
Wiolka ja mam wrażenie jak mały mi uciska na odbyt czuje go tam nisko tak dziwnie chwilami
Ostatnia edycja:
Mialam nadzieje ze wieczorem bedziemy wywolywac porod ale padlismy zmeczeni.
ja toi najchętnie dziś bym pod kocykiem cały dzień leżała nie chce mi sie nic gardło mnie boli,masakra jęcze jak stara baba poprostu ale tak ostatnio daje mi w kość wszystko że rany odnośnie tej mojej sprawy co wam kiedyś pisalam na grupie bardziej problemu zapisalam sie w końcu do psychologa u nas na miejscu na przyszły czwartek chyba że sie jutro zwolni miejsce to mam dzwonić i moze jutro mnie wcisną :-)radze sobie dzięki rada Anisiaj coraz lepiej ale przez te nieprzespane noce mam gorsze dni i wrażenie że nic do przodu nie idzie ale musze dać rade