• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem juz poszłam do rzeźnika i biedronki po bułki i na pocztę wszędzie mega kolejki nikt mnie nie wpuścił :no:
Anisiaj kochana siedzę w domku przez całą ciążę ale czas mi zapieprza nieubłaganie szybko... bardzo mi to zleciało
Wiolka ja mam wrażenie jak mały mi uciska na odbyt czuje go tam nisko tak dziwnie chwilami

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendobry

Postaram sie zrobic zdjecie brzucha dzisiaj. Mam wage duzo sie nie pomylilam na pllusie 23,5kg czyli juz 85,7, oby mala szybko zechciala wyjsc bo bedzie jeszcze wiecej.

M podlizywal sie caly wieczor wiec zlosc juz mi przeszla ale postraszylam go ze jak bedzie niegrzeczny nie wpuszcze go na porodowke:tak: Mialam nadzieje ze wieczorem bedziemy wywolywac porod ale padlismy zmeczeni.

Aniolkowa nie puszczam kciukow oby sie tym razem udalo

Bobo szalejesz ja narazie nic nie kupuje na koniec miesiąca na spokojnie podokupuje zaraz ide na zakupy coś na obiad musze stworzyć na drugie danie pranie wrzuciłam Marta ludzie są świnie bo maly już pewnie sie coraz niżej przesuwa i dlatego zobaczymy jak sie u was rozwinie sytuacja z porodem Scoti wkupial sie w łaski no i dobrze:tak:niech wie że źle zrobil:blink: ja toi najchętnie dziś bym pod kocykiem cały dzień leżała nie chce mi sie nic gardło mnie boli,masakra jęcze jak stara baba poprostu ale tak ostatnio daje mi w kość wszystko że rany odnośnie tej mojej sprawy co wam kiedyś pisalam na grupie bardziej problemu zapisalam sie w końcu do psychologa u nas na miejscu na przyszły czwartek chyba że sie jutro zwolni miejsce to mam dzwonić i moze jutro mnie wcisną :-)radze sobie dzięki rada Anisiaj coraz lepiej ale przez te nieprzespane noce mam gorsze dni i wrażenie że nic do przodu nie idzie ale musze dać rade

wiolka nie szalalabym jakbym nie dostala na wyprawke od mamy :) ale wszystko co kupuje to w grancy rozsadku nie przesadzam i nie przeplacam heeh :) w zasadzie mam juz wszystko chce malej kupic jeszcze skarpetki jakies bluzeczki i spodenki dresowe albo polspioszki. m ma wolne wiec niech mnie wozi hehe:)
ja dzis robie na szybko spagetti :)
marta zobacz jaki fajny i taki lezaczek ktos sprzedaje :)
http://poznan.gumtree.pl/c-Sprzedam...Lezaczek-bujaczek-Sun-Baby-W0QQAdIdZ423155691

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie nie napisałam wam o wadze ja od początku przytyłam tylko 7 kilo od poprzedniej wizyty nic nie przytyłam do wczoraj, doktorka powiedziała że chciała by żeby każda jej pacjentka tak mało tyła w ciąży:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry