• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witajcie

ale jaja z meczem wczorajszym :-D takie rzeczy tylko w Polsce :-D ehhhhhhhhhhhh
dziś mecz o 17 - m się już wkurza że ledwo z pracy zdąży :tak:

aga a nie ma takich zasad że jak powyżej 4 kg to cc ??? mi lekarz tak mówił ... widzisz justi tez tak miała ... duży płód i cc - rozumiem że jeśli naturalnie to już chcesz... bo z każdym dniem dizdzia rośnie
udanych zakupów :)))))))))))

kinga :( może za wcześnie test ....

anaber znajomi zostali do 23 - gadałam z dziewczynami a faceci zrobili sobie turniej na X boxie w fifę 13 - podobno hit nie wiem nie znam się :-D mój m jest uzależniony od X boxa
anaber ciężko się tak czuć kiedy na głowie dom i 2 dzieci :( może dodaj troszkę kalorii

jajaj z tym meczem

anisiaj bardzo dobrze że nie poszliście

Ostatnia edycja:
reklama
Marta może cie boli kość łonowa bo mały schodzi nisko do kanału

Bietka to ja juz powinnam być po dwuch cesarkach bo pierwszae się urodziło 4100 drugie 4500 jej wczoraj wyszło 3400+/- 516 g ale stwierdziła że raczej plus dlatego ze tamte dzieci były duże ja tez jestem wysoka i dobrze zbudowana choć stwierdziła że z tego co mnie pamięta z poprzednich ciąż to mam duzo mniejszy brzuch, owszem powiedziała że jak bym czasem przenosiła to może skończyć się cc bo wiadomo będzie duży ale ja cały czas liczę ze mnie zbierze jak najszybciej:))))))

Anaber ja byłam wczoraj w sklepie po buty dzieciom, i upatrzyłam sobie adidasy z nike i chora jestem ale 220 zł:sorry2:

bietka - ja się wściekam, bo 17 godzina, to sam środek dnia, nie wiem jak M dojedzie z pracy,bo przecież ulice będą zamknięte i oczywiście też jęczy, że nie zdąży ;)

patrzę na Wasze suwaczki, ale ten czas leci! powiedzcie mi - z Waszego punktu widzenia ciąża się dłużyła czy te 9 miesięcy szybko minęło?

aga to dobrze głowa najważniejsza :-):tak:
dasz radę :tak: wiesz podczas porodu odnajdujemy w sobie siłę miliarda kobiet !!!! zresztą pewnie Cię natną i troszkę szwów będzie i dłużej dochodzić będziesz do siebie ale ... przecież to nie ważne :-)

anisja najgorzej było przez pierwsze 20 tyg - potem nie wiem kiedy minęło - a najgorsze to skończyć magiczne 12-14 tyg i odetchnąć .....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry