• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry witam sie po okropnej nocy nieprzespanej tak mi gardło dało w kość myślałam ze mnie udusi pół nocy nie spałam ide dziś do lekarza bo przecież nie dam rady tak nie spać którąś noc z kolei teraz też mnie cholernie boli jagbym miala kwas w gardle masakara mam popoludniu przyjedzie to zostanie z małą i pójde sobie Anisiaj-każda z nas byla w 7 tyg a obawa o dziecko pozostanie chyba do końca ciązy i jak sie urodzi to przy każdym kichnięciu czy kaszlnięciu tak mamy już mają:-):-)

Anisiaj ja musze isć dziś do lekarza bo już nie wiem czy mam chore gardło czy ta okropna zgaga tak mi je podrażniła że mam zapalenie gardła bo tak też może być ale boli jak pieron kilka nocy juz niespałam ileż można mam tylko nadzieje ze da mi coś na tą zgage i na to gardło:sorry2:bo inaczej oszaeleje noc sie zbliża wszyscy spią a ja sie męcze :-( Kinga kochana spokojnie to nie dziś mialaś termin @ więc zaczekaj do jutra ;-) Moja znajoma pojechała dzis w nocy na porodówke odeszły jej wody ale skurczy nie ma ciekawe jak sie u niej z porodem rozwinie:sorry2: ja przyszlam to wy wszystkie gdzieś polazłyście?

Bobo już niedługo będziesz swoje składać łóżeczko ja już mam popraną większą część teraz wszystko wyprasowane czeka w salonie na stole żeby dziadek zwolnil pokój i pólki w szafie Aga dziś ty masz chęcie do robienia porządków a mi sie żywcem nic nie chce mam takiego lenia ze szok a tu trzeba iść na zakupy coś na drugie danie stworzyć tylko też nie mam pomysłu co i dom ogarnąć:sorry2: od 3 dni mam biegunke i nie wiem skąd sie mi wzięła :dry:zapytam dziś lekarza jak do niego pójde

reklama
wiolka ja tez mam od kilku dni takie bole brzuch jak na kupe i jak ide to nie moge zrobic a jak pozniej mnie wezmie to biegunka :(
m ma dzis wolne i jedziemy kupic ostatnie rzeczy dla malej zeby wszystko juz miec. lozeczko juz przyszlo ale jest w garazu poki co nie chce go rozkladac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry