• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry:)

ja już zaprowadziłam dzieci do szkoły byłam na zakupach i pranie mi się juz jedno wyprało:))

Kinga jeszcze małpa nie przylazła więc się nie załamuj:))

Bobo śliczne te pół śpiochy:)

Wiola u nas jest tak ze na oddział położniczy nikomu nie wolno wchodzić:(( z jednej strony dobrze bo nie wyobrażam sobie leżeć na sali źle się czuć bo wiadomo albo karmić a jacyś obcy faceci się kręcą po sali a koło dzieci wszystko robią pielęgniarki od noworodków przewijają i tak dalej my mamy dzieci tylko do karmienia a tak nic nie trzeba w szpitalu koło dziecka robić

Justi
miłego dnia:))

reklama
Cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę przywitac się i życzyc miłego dzionka :tak:

Ja dziś wybywam jadę z teściówką na zakupy ;-) ona chce jakies tapety a ja zerknę na buciki :-p i kawa mi sie skończyła do techibo trza gnac :)

Bietka chcialam się zapytac jak się udal wieczor ze znajomymi którzy przyszli na mecz :-D paranoja normalnie co tam się wczoraj działo :-)tragedia

Kinguś dokąłdnie tak jak napisala Aga i Bobo nie ma @ to nie trac nadzieji kochana :*

Aga widze ,ze wszystko robisz aby rozwarcie się powiększyło :-D haha ja tez na kóncówce maąłm takiego powera.

Kurcze musze poszukać innej diety bo źle się czuję mam zawroty głowy, głowa pęka od trzech dni ni emoge się załatwić, brzuch twardy wzdęty źle się czuję i waga stoi więc nie jest dobrze.

Może do dietetyka się wybiore :confused:

Dzoanka gdzie jestes kochana :confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kinga - wiesz, że ja w czwartek miałam jedną kreskę i już planowałam piwko w piątek, a w piątek rano już była druga krecha?:) trzymam nadal!!!

aga - może to dzisiaj, co:)

słuchajcie, zrobiłam sobie śledzia w jabłku i śmietanie, bo za mną chodził od dwóch dni i chyba sama zjem całą miskę ;))))

odnośnie meczu - M i ja mieliśmy iść z okazji rocznicy, ale jak się dowiedziałam o ciąży, to zrezygnowaliśmy, żeby mnie ktoś tam nie zgniótł w tym tłumie. Wczoraj tak gdybaliśmy, co by było, jakbyśmy jednak poszli - ja chora+ciąża, on chory, deszcz, zimno, tysiące ludzi na przystankach...

Aga mnie dziś boli brzuch całą noc też nie regularnie twardy jak kamień i bardzo kość łonowa nie mogę się dotknąć. Ja też muszę wstać zjeść śniadanie i iść na pocztę zwolnienie wysłać
Anisiaj jedz jedz na zdrówko ja też uwielbiam śledzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry