• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziękuję dziewczynki :*

ja mam teraz trudny czas, bo mniej więcej w tym okresie straciłam tamtą ciążę i pamiętam, że cycki były jednym ze złych znaków. nie chcę się nakręcać, ale schizuję, więc włączam jakieś bzdety w tv, żeby tylko zabijać czas.

musialam leciec po mleko bo chcialam sie napic kawusi a tu zonk brak mleka i trzeba bylo sie ubrac i isc do sklepu.Myslalam ze jest zimno a tu mila niespodzianka cieplutko tylko pochmurno.
Anisiaj wlacz sobie jakis fajny film i postaraj sie zrelaksowac troszke i zagladaj do nas bo inaczej dostaniesz lanie, nawet ciaza Ci nie pomoze:-):-)

Akochane ja tez pisałam do marty ale zajęłam sie sprzatniem i obiadem i teraz jestem dopiero Anisiaj mnie piersi bolały dopiero od 10 tyg i wtedy to tak zaczęły boleć że masakra spokojnie to jest druga ciąża i całkiem inna od tamtej pamiętaj o tym:-)

jestem :)
spalam jak glupia ze sms od marty nie slyszalam :( no ale juz wiecie ze jeszcze nie rodzi heeh :)
anisiaj mnie cyce tez nie boalaly na poczatku troszke pozniej juz nic. nie martw sie Kochana napewno jest wszystko dobrze :)

reklama
Jejku ale mam lenia znowu co to sie ze mna dzieje ??
Dziewczynki jak robicie ziemniaczki takie smazone w talarkach ?? wczesniej trzeba podgotowac ziemniaczki czy surowe sie smazy ? nigdy tego nie robilam tylko zawsze kupowalam takie specjalne ziemniaki w paczce i heja a maz zadzwonil ze chce ziemniaczki w talarkach i nie wiem jak sie do tego zbrac POMOCY :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry