• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aniolkowa wiesz jak ja robie ziemniaczki? kroje na kawalki takie na raz do buzi czyli cwiartki z cwiartki :) podgotowuje az czuje ze robia sie miekke ale nie calkiem ugotowane. przesypuje na blaszke polewam odrobina oliwy i posypuje przyrawa do zimniakow i tak zapiekm az beda rumiane :))))))))) m uwielbia je :)

reklama
aniołkowa - ja robię tak, jak bobo:)

bobo -sama wiesz ile to lęku po stracie...wkurzam się bo bolały bardziej jeszcze w poniedziałek, a teraz mniej. ehhh, pojęczę sobie ;)

u mnie dzisiaj tortilla i chyba wieczorem wizyta teściowej, bo przyjeżdża do wawy na szkolenie :(

Bobo ty to masz spanie:-D Aniołkowa ja robie też tak jak bobo ale można je zrobić jeszcze tak jak frytki tylko wtedy trzeba pokroić na cieniutkie plasterki i smażyć na oleju jak frytki też są dobre kwestia kto co lubi spać mi sie chce zjadlam sobie dziś na obiad na parze fileta z kurczaka warzywami i powiem wam pycha było oszczędzam żolądek a po porodzie i tak trzeba przy karmieniu dietke więc odrazu wyszorowałam ten cholerny piekarnik tylko szyba z tłuszczu najwięcej czasu mi zajęła A wygrzebał z garażu piekarnik który byla tak zasyfiony że kosmos nawąchałam sie tego dziedostwa do czyszczenia tłuszczu śmierdzi jak cholera dobrze że mam katar bo by mnie tam chyba udusilo:-D nie dlamnie już takie gimnastyki z takim brzucholem:-D

Hej
dzieczyny powiedzcie mi czy uważacie że ten sweter jest bez wad czy jakieś ma? Widać coś?

zaraz Wam powiem dlaczego pytam

2695765124

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry