• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo jak go wypierzesz to ci sie może tył utwardzany powyginać chyba że możesz odczepić rzepe i go wyjąć mi sie tak stalo raz .Dzwonila do mnie babcia tej młodej co mi ją podrzucają ale nie odebralam niech mnie w d...pe pocałują jak Nastka wczoraj tam miala iść to nie przyszli po nią a dzwonek im nie dziala ja sie ich prosić nie będę jej tutaj też nie potzrebuje niech to dziecko już wraca do tej irlandi bo pdłącze sobie dzwonek przy bramce i kłódke założe ale to jak sie dziadek wyprowadzi nie będę sie użerała że wiecznie nie proszonymi gośćmi

Bobo nie masz ja teraz rożka nie kupuje bo przy Nastce go wogóle nie używałam ale mialam taki pod pleckami jagby wkład żeby było dziecku stabilniej moze teraz nie dają:sorry: nie wiem w każdym bądź razie jak ja wyprałam to to sie pokrzywilo a wyjąc tego nie moglam bo było zaszyte Aniolkowamamo -napewno nie po to żeby nastke wziąść tylko swoją wnuczke tu wcisnąć niech zadbają o rozrywke dla dziecka a nie mi podsyłają ją wiecznie ilez mozna niech sie w końcu domysla ze nie są mile widziani z tej desperacji już zadzwoniłam do A i poprosiłam go żebyśmy jechali do jego siostry Nastka sie z mała pobawi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry