• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

masakra :( prasuje i co chwila musze usiasc bo plecy bola :(
anisiaj ja tez jestem gorsza synowa haha :) od brata m zona to zawsze taka usluchana co tesciowa daje to bierze w chacie ma jak w pudeleczku nawet w szafce z przyprawami ma wszystko rowno no i zawsze tesciowej przytakuje lubi z nia siedziec i sluchac jak jej tesciowa gledzi itp. a ja taki oszlolom z m hehe :) mamy swoje zdanie swoj balagan i swoje zycie w ktore tesciow za bardzo nie wtajemniczamy hihi. a brat z zona to nasze przeciwnienstwa. teraz kupili krolika to specjalnie tesciow z psem zaprosili do siebie na rodzinny obiadek zebu ich sobie przedstawic . tyle ze m brat z zona nie maja dzieci. maja po 40 lat i pstro w glowie i czasem jak dzieci sie zachowuja.

reklama
anisiaj wiesz co a miej to wszystko w nosie , wiadomo ze to wkurza i to bardzo ale czesto z rodzina najlepiej na zdjeciu:) takze cycki do gory :) i nie daj sie nasza kosmitko kazdy jest soba i robi co mu pasuje a nie podporzadkowuje sie tesciowej :) najwazniejsze ze wy jestescie szczesliwi a po wyjezdzie tesciowej przynajmniej bedziesz miala co opowiadac:) zawsze trzeba znalezc w tym zlym cos smiesznego:)

Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do synowej i syna. Drzwi otwiera synowa:
- O, mamusia! A mamusia na długo?
- Na tak długo , aż wam się znudzę.
- To mamusia nawet nie wejdzie?:):):)

jestem A zjadł obiad ociepla ganek więc coś tam sobie dlubie a po 18 jedziemy do jego siostry sąsiadka drugi raz nie dzwonilam a ja nie oddzwanialam :sorry: Marka zaglądaj częsciej do nas to będziesz bardziej na bieżąco a od kiedy możecie zacząć starania? Anisiaj lepiej że sie od was z dala trzyma niż mialaby być za blisko im wyżej w ciaży będziesz tym bardziej zainteresowanie wami wzrośnie moja teściowa teraz co chwile coś dogaduje ostatnio stwierdziła że musimy częśćiej z domu wychodzić bo jak sie mala urodzi to niby nie wyjdziemy czy coś:confused2:moja teściowa skomplikowana kobieta

Marta - ja chyba też dzisiaj zamówię pizzę, bo za mną chodzi :)

z tą moją teściową - ja tam się cieszę, nie chce za dużo zainteresowania ;)

bobo - widzę, że Wy to jak my żyjecie ;)

p.s. nie sądzicie, że ten Janek to dupa nie lekarz, że wierzy jej na słowo z tą ciążą?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry