bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
masakra
prasuje i co chwila musze usiasc bo plecy bola 
anisiaj ja tez jestem gorsza synowa haha
od brata m zona to zawsze taka usluchana co tesciowa daje to bierze w chacie ma jak w pudeleczku nawet w szafce z przyprawami ma wszystko rowno no i zawsze tesciowej przytakuje lubi z nia siedziec i sluchac jak jej tesciowa gledzi itp. a ja taki oszlolom z m hehe
mamy swoje zdanie swoj balagan i swoje zycie w ktore tesciow za bardzo nie wtajemniczamy hihi. a brat z zona to nasze przeciwnienstwa. teraz kupili krolika to specjalnie tesciow z psem zaprosili do siebie na rodzinny obiadek zebu ich sobie przedstawic . tyle ze m brat z zona nie maja dzieci. maja po 40 lat i pstro w glowie i czasem jak dzieci sie zachowuja.
anisiaj ja tez jestem gorsza synowa haha
Marka zaglądaj częsciej do nas to będziesz bardziej na bieżąco a od kiedy możecie zacząć starania? Anisiaj lepiej że sie od was z dala trzyma niż mialaby być za blisko im wyżej w ciaży będziesz tym bardziej zainteresowanie wami wzrośnie moja teściowa teraz co chwile coś dogaduje ostatnio stwierdziła że musimy częśćiej z domu wychodzić bo jak sie mala urodzi to niby nie wyjdziemy czy coś
moja teściowa skomplikowana kobieta