• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

a ja siedze na łóżku i oglądam pierwsza miłość czekam aż sie A wygrzebie z tym gankiem musimy jeszcze na zakupy jechac bo chleb mi sie skończył i coś na kolacje trzeba zakupić Marta ja też będę kupowała karuzele mialam dla Nastki i fajnie sie temu najpierw przyglądała a później bawila i co najważniejsze zasypiala sama przy dźwięku muzyki z pozytywki nakręconej:happy: Bobo niestety kręgopslup boli od stania przy desce ale takie uroki:sorry:

reklama
anisiaj moj m ma gebe i jak matka cos zrzedzi to zawsze jej powie co mysli i w ogole a brat m to taka du...pa zawsze przytakuje i w ogole. ostatnio tesciowa moiwla ze kupi nam ten kocyk i recznik z biedronki a ja mam wiec nie potrzebuje i jej mowie ze nie chce a ona swoje no to ja znow ze mam i nie chce a ona swoje no i m wkroczyl kilka razy dosadnie jej powiedzial ze nie i juz no to sie obrazila .
wiolka a Ty juz masz wszystko poprane i poprasowane?

Ja dla Nastki mialam taką karuzele KARUZELA do łóżeczka+pozytywka + leśne zwierzątka (2701619461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nasza miala bardziej wyraziste kolory a teraz została mi sama pozytywka po karuzeli bobo mam wszystko poprane i poprasowane leży w salonie na stole poukladane tylko dziś mi doszły dwa dresiki które zamawiałam i ostatnio na ciuchu dokupilam 3 pary bodów z krótkim rękawem i bluzeczke z długim więc jeszcze to wypiore i znowu wyprasuje

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja tez teraz nie bede kupowała bo za wcześnie może obie z Julitą pójdziemy któregoś dnia na spacerek i kupimy razem:-) kochane ide po A bo po nocach nigdzie jeździla po nikim nie będe a jeszcze po ten kocyk chcialam jechać jak już tam od rana biedronki oszolomy przecenowe nie rozgrabiły:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry